A remek HC1 és HC3 mellett várható volt, hogy a gyártó még tartogat egy kis meglepetést. A BlitzWolf BW-HC2 az új modellek legolcsóbbika, ami 15000Pa szívóerővel rendelkezik.

Igazán kisméretű a 100 wattos motorral ellátott szívó rész, ami egy 100 milliliteres portartállyal rendelkezik.

A henger alakú porszívó rettentő kicsi és könnyű lett, amihez használhatjuk a toldó csöveket és a különböző méretű és fajtájú fejeket, hogy a lakás minden részét tisztán tarthassuk vele. A 2200mAh kapacitású akkumulátort sok porszívóval ellentétben USB portról tölthetjük fel, így bárhol, bármikor elláthatjuk energiával. Kis mérete miatt nem csak a lakásban, hanem az autó tisztántartásában is a segítségünkre lehet.

A portartályt mágneses zár tartja a helyén és számtalan szűrővel, HEPA filterrel is ellátták. Az újdonság most is európai raktárból (CZ) rendelhető meg, így áfa és vámmentesen érkezik, ami a kedvezmény kóddal 79.99$-ba kerül, így ez a legolcsóbb BlitzWolf akkumulátoros porszívó.

BlitzWolf BW-HC2

Kupon: BGCZBWHC2

Ha nagyobb szívóerőre van szükség, akciós a gyártó mindkét porszívója is

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás