Most a CZ, európai raktárban van a Yoobao H40 power bank, ami így rövid szállítási idővel, áfa és vámmentesen érkezik.

A téglalap alakú külső akkumulátor 40000mAh kapacitással rendelkezik, ami 45 wattot tud kisajtolni magából és számos porttal is ellátták, hogy mindent feltölthess róla, akár egyszerre több eszközt csatlakoztatva is.

Támogatja a gyorstöltést is, így akár laptopot is, mint az új 2020 MacBook Air-t is feltöltheted róla, ha arra lenne szükség. Ezek mellett persze, akár mobiltelefont vagy táblagépet is elláthatsz vele energiával. Két darab USB-A és Type-C porrtal is fel van szerelve, a legnagyobb 45 wattos teljesítményhez ez utóbbit használhatod. A csehországi raktárból a kedvezmény kóddal csak 45$-ba, azaz körülbelül 15000 forintba kerül.

Yoobao H40 power bank

🔹Kupon : BGHU1071

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás