A Haylou GST Ultra Light a mindenki által ismert Haylou LS02 gyártójának újabb terméke, ami 12 spormódot támogat és egy feltöltéssel 20 napot is kibír.

A Haylou LS02 kétségkívül az egyik legjobb olcsó okosóra. Nálunk is járt teszten, így bizton mondhatom, hogy ma is minden forintját megéri. A Haylou GST Ultra Light egy megnövelt, 1.69 colos 240 x 280 pixel felbontású kijelzőt kapott, ami érintésérzékeny.

A hosszú üzemidőről a 220mAh kapacitású akkumulátora gondoskodik, ami a mágnesesen csatlkoztatható kábelével 2.5 óra alatt feltölthető. Készenléti állapotban 20, míg normál használat mellett 9 napos üzemidővel számolhatunk.

A lekerekített kijelzőoldalakkal rendelkező óra IP68 védettséget is kapott, így akár még fürödhetünk is benne. Az optikai szenzoraival képes pulzus és véroxigénszint mérésre. Olyan kötelező funkciókat is kapott, mint a lépésszámlálás, alvás és aktivitás figyelés, hívás, üzenet és alkalmazásértesítés kijelzés vagy a 12 különböző sportmód.

A Haylou GST Ultra Light csak 29.99$-ba kerül, ami mint máskor is, az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Haylou GST Ultra Light

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás