Az olcsó mobiltelefonjairól ismert gyártó bemutatta legelső táblagépét, az UMIDIGI A11 Tab modellt, ami alacsony ára ellenére 10.4 colos kijelzővel, 4GB memóriával, 128GB tárhellyel és Android 11 rendszerrel érkezik.

A MediaTek MT8768 Helio P22 elegendő a mindennapi feladatok megoldására, a 4GB memóriának köszönhetően a multitasking feladatokkal sem lesz gondunk. A 128GB-os tárhelyét pedig tele pakolhatjuk filmekkel, hogy egy hosszú utazás alatt is ki tudjunk kapcsolódni.

A táblagép ugyan alacsony árú, de mégis egy 2000 x 1200 pixel felbontású 10.4 colos IPS kijelzőt kapunk, ahol az előlapon egy 8 megapixeles, míg a hátlapon egy 16 megapixeles kamerával is felszerelték.

Adatkapcsolatból Bluetooth 5.0, 2.4 és 5GHz WiFi, 4G SIM kártya támogatás és GPS+Glonass/Beidou/Galileo műholdtámogatás is került bele, tehát fullos a rendszer.

A 8000mAh kapacitású akkumulátor is jól hangzik, ahogyan a Type-C töltőcsatlakozó is. A 4 hangszóróval is rendelkező táblagép már az Android 11 operációs rendszert futtatja. A táblagép ára jól lett belőve, hiszen 179$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhettek meg.

UMIDIGI A11 Tab

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás