BlitzWolf BW-P15 nem csak külső akkumulátor, hanem egy elektromos kézmelegítő is és akár a kabát belsejében, a hidegben bizonyos mértékben melegíthet minket.

A gyártó külső akkumulátoraikat sokan ismerik, megbízható termékekről van szó, amik akár egyszerre több eszközt is képesek ellátni energiával és a 20000mAh kapacitás sem ritka. Támogatják a QC3.0 gyorstöltést és számos védelmi mechanizmussal is fel vannak szerelve.

BlitzWolf BW-P15 kézmelegítő 1

A BlitzWolf BW-P15 egy 5200mAh kapacitású power bank, amivel akár kétszer is feltölthetjük a mobiltelefonunkat az 5V/2A áramerősséget leadni képes USB portján keresztül. Nem csak a kis mérete az előnye, hanem az is, hogy fűtőszállal is ellátták, így van egy kézmelegítő funkciója is.

BlitzWolf BW-P15 kézmelegítő powerbank 2

Ennek köszönhetően akár a zsebünkbe is tehetjük vagy kézbefogva felmelegítheti a végtagunkat. A fűtéshez három módot is választhatunk, 35-42, 40-48 és 48-55 Celsius fokos hőmérsékletekkel. A BlitzWolf BW-P15 terméket természetesen ellátták túltöltés, rövidzárlat és magas hőmérséklet elleni védelemmel is. A kedvezmény kóddal 14.99$-ba, azaz körülbelül 4700 forintba kerül, méghozzá európai raktárból szállítva.

BlitzWolf BW-P15 kézmelegítő powerbank

Kedvezmény kód: BG13f754

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás