A Mibro Lite alacsony áron nyújt 10 napos üzemidőt, számtalan mérési funkciót és kör alakú AMOLED kijelzőt, amivel a feketék valóban feketék lesznek.

Csupán 48 gramm és 9.8 milliméter vastag a Mibro Lite, aminek óratokja egy kör alakú 1.3 colos AMOLED panelt ölel körbe. Cserélhető számlapokat kapunk, hogy teljesen a saját igényeinkre szabjuk az óra megjelenését.

Az IP68 vízállóságnak köszönhetően akár fürödhetünk is benne, a 15 sportmóddal pedig szinte minden aktivitási tevékenységünket nyomon követhetjük.

A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően Android és iOS rendszerű okostelefonunkkal is használhatjuk. Van hívás, üzenet és alkalmazásértesítés is, de van lépésszámlálás, pulzus és véroxigénszint mérés, alvásmonitorozás és sok minden más is.

A 230mAh kapacitású akkumulátorral maximum 10 napos üzemidő hozható ki belőle, így nem sűrűn kell a töltőhöz csatlakoztatni. Az olcsó AMOLED kijelzős Mibro Lite az előrendelői akcióban 49.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhettek meg.

Mibro Lite okosóra

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás