Az új Zeblaze Meteor az okoskarkötőkhoz viszonyítva nagy kijelzővel rendelkezik. Lépést számol, pulzust mér és nagyon jó áron adják.

Az 1.57 colos IPS érintőkijelző 200 x 320 pixel felbontású, a polikarbonát ház 45 x 29 x 10.5 milliméteres és csak 26.8 grammot nyom.

IP68 védettséggel rendelkezik, így akár mész úszni is lehet vele. Sport módok közül 20 félét támogat, ellátták pulzus, vérnyomás és véroxigénszint méréssel is. Van rajta kamera és zenevezérlés, stopper, időjárás és női ciklus figyelés is.

Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül működik az Android és iOS rendszerű telefonokkal is. A 180mAh kapacitású akkumulátora 14 napos készenlétre vagy 7 napos üzemidőre alkalmas.

A Zeblaze Meteor 24.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg

Zeblaze Meteor okoskarkötő

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás