Aki járt már az oldalunkon, biztosan jól ismeri a BlitzWolf termékeit. Most ők hozták el a gamer székeiket és asztalaikat, amiket ebben a pár napban még olcsóbban szerezhetnek be.

Első látásra egy az egyben megegyezik a Douxlife Racing GC-RC02 széke a BlitzWolf BW-GC1-el. Így, aki épp a farkas logós gyártó termékére szeretett volna korábban lecsapni, de lekésett róla, az most kárpótolhatja magát a Douxlife termékével.

Az európai raktárnak köszönhetően nem kell foglalkoznunk áfa/vám költséggel és a szállítási idő is rövidebb, mintha kínai raktárból rendelnénk meg a terméket. Szerencsére az ára is parádés, jelenleg 28500 forintba kerül.

Douxlife Racing GC-RC02 1

A műbőr borítás piros-fekete színe hasonló a BlitzWolf termékéhez képest, de más összeállításban láthatjuk rajta a két fő uralkodó színt. A nyakpárna viszont ugyanazt a stílust kapta mindkét esetben. A Douxlife Racing GC-RC02 gamer széknél, változásként a szék lábai között fedezhetünk fel különbségeket, de maradt a 150 fokos szögben hátra dönthető háttámla is, hogy akár fekve is filmezhessünk.

Douxlife Racing GC-RC02 1

Douxlife Racing GC-RC02 gamer szék

Ebben a pozícióban pedig nagy segítséget fogy nyújtani az ülőlap alól kihúzható lábtámasz, aminek köszönhetően kinyújthatjuk a lábunkat is, hogy teljes kényelemben érezhessük magunkat. A kényelmünk érdekében lecsatolható fej és deréktámaszt is kapunk. A Douxlife Racing GC-RC02 gamer szék a kedvezmény kóddal 28500 forintba kerül.

A Douxlife Racing GC-RC02 gamer széket itt találod meg

Kupon: BGNDCS07

Ne hagyd ki az európai raktáras BlitzWolf BW-GC7 gamer széket sem

_______________________________________________________

BlitzWolf BW-GC4

 

Ismét egy új gamer széket mutatott be a gyártó BlitzWolf BW-GC4 néven, ami már a kamuflázs vonalat követve, több színben kapható terepmintás dizájnt követ.

A BlitzWolf BW-GC4 szék akár 160 kilogrammos súlyig terhelhető. A karfáját teljesen felhajthatjuk, így ha nem szeretnénk a kezünket pihentetni, akkor biztosan nem lesz útban. Megmaradt a kagylóülés forma, ám most nem kapunk külön párnát a derék és nyak résznél, de a szék úgy került kialakításra, hogy megtartsa a derék vonalat és a nyak/fej támaszték is megoldott, ha hátra szeretnénk dönteni a fejünket.

A szék PU borítást kapott, a választható színek között megtaláljuk a piros/fekete, kék/fekete, sárga/fekete és a színes, terepmintás modelleket is. Magasságát fokozatmentesen 10 centiméterig változtathatjuk, így 42-52 centiméter közé állítható az ülőfelület magassága.

A BlitzWolf BW-GC4 gamer szék a Banggood európai raktárából vásárolható meg, így áfa és vámmentesen rendelhető meg. Az akcióban 22.000 forintba kerül

A BlitzWolf BW-GC4 gamer széket itt találod meg

_______________________________________________________

BlitzWolf BW-GC2 gamer szék

A BlitzWolf nem egy új műszaki termékkel, hanem egy gamer székkel újított. Nem ez az első darab, hiszen már irodai széket is láthattunk a gyártótól. A 150 kilogrammos teherbírással rendelkező darab magassága állítható.

Levehető tarkó és derékpárnával rendelkezik a jobb tartás érdekében pedig az oldalsó részek sportos, kagylóülésre emlékeztetnek. A háttámla 180 fokban dönthető, így akár fekhetünk is benne, sőt ennek könnyítése érdekében még lábtámaszt is kapott. Funkcióihoz képest nem túl drága a kategórián belül, hiszen amíg él a kedvezmény kód, addig 33.000 forintért vásárolható meg. Európai raktárból küldik, ingyenes szállítással áfa és vámmentesen érkezik meg.

A BlitzWolf BW-GC2 gamer széket itt találod meg

Kedvezmény kód: BGNDCS02

_______________________________________________________

A BlitzWolf BW-GD1 gamer asztal

 

A bevezető (előrendelői) akcióban a BlitzWolf BW-GD1 gamer asztal 24.000 forintba kerül. Ez pedig egy remek ajánlattá teszi a gyártó legújabb termékét, amit az áfa és vámmentes európai raktárból rendelhetünk meg.

A BlitzWolf BW-GD1 játékosoknak szánt asztala masszív konstrukció, hiszen acélszerkezet teszi erőssé. Súlya 19 kilogramm, de ez semmi a 200 kilogrammos maximális terhelhetőségéhez képest. 109 x 60 x70 centiméteres méretekkel rendelkezik és szénszálas mintázatot kapott. Nem csak gamer, hanem irodai, otthoni asztalként is használhatjuk.

Nem csak a megjelenésében és színvilágában láthatóak a gamer vonal tulajdonságai, hanem egy oldalsó pohártartót, fejhallgató tartót is kapott. Ahhoz, hogy a vezetékeket a legegyszerűbb módon vezethessük el a monitorhoz és a többi kiegészítőnkhöz, amiket használni szeretnénk, egy kábelvezető nyílással is rendelkezik. 24.000 forintért rendelhető a Banggood európai raktárából.

A BlitzWolf BW-GD1 gamer asztalt itt találod meg

Kupon: BGNDCS06

_______________________________________________________

BlitzWolf BW-GD2 gamer asztal

BlitzWolf BW-GD2 gamer asztal 2

Pohártartóval, fejhallgató tartóval és még mobiltelefon/kontroller tartóval/töltővel is ellátták a gyártó új asztalát. A BlitzWolf BW-GD2 gamer asztal nagyon masszív lett, ez meglátszik a súlyán is, hiszen 22.4 kilogrammot nyom a mérlegen. Mérete 140 x 66 x 75 centiméter, felületét szénszálas mintázat borítja, a nagy méretnek köszönhetően akár egy 40 colos monitor is elfér rajta.

BlitzWolf BW-GD2 gamer asztal 1

Oldalt egy pohár és egy fejhallgató tartót is találunk. Mobiltelefon és kontroller tartót is kapunk. A gamer asztal terhelhetősége 80 kilogramm, tehát jó sok mindent elbír. Jelenleg 139.99$-ért (41.000 forint) előrendelhető, európai (PL) raktárból küldik, így plusz költség nélkül, áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A BlitzWolf BW-GD2 gamer asztalt itt találod meg

Kupon: BGNDCS03

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás