A BlitzWolf BW-P13 USB-A, Type-C portokkal is rendelkezik, de még vezeték nélkül is fel tudja tölteni a telefonodat.

Adott 10000mAh kapacitás, számtalan csatlakozó, hogy a régebbi microUSB porttal és az újabb Type-C porttal rendelkező mobiltelefonunk töltőjét is használhassuk. A formára azt is mondhatjuk, hogy idegen, de ez inkább a nem megszokott kategória, így hamar megbarátkozhatunk a külsejével.

Csatlakozók közül négy darabot kapunk:

  • USB kimenet: 5V/2.4A, 18W (MAX),
  • USB kimenet: 3.6-6.5V/3A, 6.5-9V/3A, 9-12V=2A, 18W (MAX),
  • USB Type-C kimenet: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A, 18W (MAX),
  • (USB Type-C bemenet: 5V/3A, 9V/2A),
  • MicroUSB bemenet: 5V/2A, 9V/2A.

A power bank töltésére két csatlakozót is használhatunk, az univerzális USB Type-C portot, ami kimenetként és bementként is működik. És itt van még nekünk a microUSB port is, így ha régebbi mobiltelefonnal rendelkezünk és csak microUSB-s töltőnk és kábelünk van, akkor ne kelljen plusz vezetéket beszereznünk, hanem a töltőnkről is feltölthető a power bank. Természetesen ellátták túlfeszültség, rövidzárlat, magas hőmérséklet elleni védelemmel is, így nem csak  a power bankot, de a hozzá csatlakoztatott eszközeinket is biztonságban tudhatjuk.

A BlitzWolf BW-P13 támogatja a vezeték nélküli töltést is, így szövettel borított tetejére a Qi képes mobiltelefonunkat is rátehetjük, amit maximálisan 15W teljesítménnyel képes feltölteni. A csatlakozók mellett egy kijelzőt is kapunk, ami valós időben mutatja meg hány százalékon áll a power bank kapacitása. Természetesen nem csak egy, hanem egyszerre több eszközt is tölthetünk, ilyenkor a maximális teljesítmény összesen 18W-ban maximalizálódik. A BlitzWolf BW-P13 power bank 20.99$-ba kerül, azaz 6500 forintért vásárolhatjuk meg a Banggood webáruházban, európai raktárból.

A BlitzWolf BW-P13 power bankot itt találod meg

🔹Kupon : BGecd0aa

Érdekelnek a BlitzWolf legújabb power bankjai? Nézd meg őket itt  

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás