A BlitzWolf BW-HC3 ára remek, az akkumulátoráról bárhol használhatjuk, a szívóerőre nem lehet panaszunk és a forgó kefe fejnek hála pedig a szőnyeg szálai közül is kiszedi az ott rekedt piszkot.

Mi is kipróbáltuk, olvasd el a tesztünket

A új BlitzWolf BW-HC3 előnye, hogy három fokozatot, azaz három szívó erősséget választhatunk, amivel így 65, 40 vagy maximális fordulatszámon 18 percig használhatjuk. De még közepes erősségen is több, mint valószínű, hogy egy nagyobb lakást is kétszer kiporszívózhatunk vele.

BlitzWolf BW-HC1 3

A porszívó könnyű, csak 2.6 kilogrammot nyom, így egy kézzel is simán használható. Az alapos takarításhoz különböző fejeket mellékel a gyártó, de a leghatékonyabb tisztítást itt is, még mindig az a fej jelenti, amely motorikusan megforgatja a benne található apró sörtéket, hogy még a szőnyegünk szálai közül is kitakaríthassuk az oda rakódott szennyeződéseket. Ennek végében apró ledek bújtak meg, hogy az ágy alatt is lássuk, hogy kelne el még egy kis takarítás.

BlitzWolf BW-HC1 1

BlitzWolf BW-HC1 2

Mosható HEPA filterrel rendelkezik, a motorja 300W teljesítményű, amivel elérhető a maximális 22000Pa szívóerő. A BlitzWolf BW-HC3 porszívóhoz rengeteg kiegészítő jár, így nem csak a hosszú teleszkóppal, hanem akár a kisméretű fejjel is használható, hogy az autót is kitakaríthassuk vele. A porszívó európai raktárból érkezik, ennek köszönhetően pár munkanap alatt meg is érkezhet. Az akcióban, a kedvezmény kóddal 119$-ba (38000 forintba) kerül.

A BlitzWolf BW-HC3 porszívót itt találod meg

Kupon: BGCZHC3

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás