Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Apple töltő mindenes, akkus porszívó, szuper gyors pendrive és sok minden más is.

ELEGIANT U7 az Apple töltő mindenes

ELEGIANT U7

Egy ilyen kiegész0tő ajándéknak sem utolsó. Tehát tessék, itt van a karira beszerezhető első ajándék ötlet, ha egy Apple fan ismerősünket lepnénk meg valamivel. Az ELEGIANT U7 egy vezeték nélküli töltő, amivel egyaránt feltölthető az iPhone, Apple Watch és az AirPods is.

ELEGIANT U7 1

Az Apple Watch töltéséhez egy USB portot alakítottak a ki a házának belsejébe, amibe belefűzhetjük az Apple óránkhoz kapott töltőt, hogy azon keresztül lássuk el energiával.

ELEGIANT U7 2

A vezeték nélküli telefon töltést természetesen nem csak az Apple készülékei támogatják, így bármilyen Androidos eszközt is képes ellátni energiával. Ahogyan bármilyen más, vezeték nélküli töltést támogató headset tokot is feltölthetsz róla. Nem csak USB kábelt, de egy EU szabványú töltőadaptert is kapsz a csomagban, így más semmi másra nem lesz szükséged a használatba vételhez. Az ELEGIANT U7 európai  (CZ) raktárból is megvásárolható és még kedvezmény kuponunk is van hozzá.

ELEGIANT U7 az Apple töltő mindenes

💥Ár : 19,99$  ~ 6157 forint   🔹

Kupon : BG86cc8c

__________________________________________________________

BlitzWolf AirAux AA-SAR2 soundbar

AirAux AA-SAR2 5

Nem sokban tér el a BlitzWolf AirAux AA-SAR2 modelltől. A különbséget az optikai csatlakozó hiányában és teljesítményben kell keresnünk. AUX, és HDMI csatlakozóval is fel van szerelve a BlitzWolf AirAux audió családjának legújabb gyermeke, amit még egy USB porttal is elláttak, hogy a rajta lévő mp3 formátumú zenéinket is lejátszhassuk róla.

AirAux AA-SAR2 4

AirAux AA-SAR2 3

A BlitzWolf AirAux AA-SAR2 európai raktárból rendelhető meg, így áfa és vámmentesen érkezik meg, a szállítás ingyenes. A soundbar 67 x 76 x 860, a subwoofer 115 x 420H x 250 milliméteres méretekkel rendelkezik. A maximális teljesítmény 80W, a subwoofer ebből 40 wattos, ami 5.25 colos, azaz körülbelül 13 centiméter átmérőjű mélynyomót kapott.

AirAux AA-SAR2 6

Többféle hangszínt állíthatunk be, az előre beprogramozottak közül. A csomagban távirányítót is mellékelnek, illetve a soundbar falra való rögzítéséhez szükséges kiegészítőket is.

A 80 wattos modell 138$, viszont érdemes megnézni a nagytesót is, mert a 120 wattos modell a kuponnal még olcsóbb is, mert 130$-ba kerül, Ami megéri azt a pár száz forintos felárat. Így a választás azt hiszem könnyűnek mondható. Az európai raktárból sokat spórolhattok, mert áfa és vámmentesen érkezik meg hozzátok

A BlitzWolf AirAux AA-SAR2 soundbar-t itt találod meg

A BlitzWolf AirAux AA-SAR3 soundbar-t itt találod meg

Kupon: BGSAR3D

__________________________________________________________

Dreame V10 a remek akkumulátoros porszívó

Dreame V10

Nektek is feltűnt, hogy a Dreame V10 megszólalásig hasonlít a BlitzWolf porszívójára? Nem csak külsőben, de tulajdonságaiban is azonos a két termék. Így olvasd el a Dreave V10 bemutatóját és ha tetszett, vedd meg az akciós, európai raktáras terméket. Vagy járj jól és vedd meg jóval olcsóbban a BlitzWolf porszívóját.

Olvasd el a BlitzWolf porszívó tesztünket

A Dreame V10 előnye, hogy három fokozatot, azaz három szívó erősséget választhatunk, amivel így 60, 30 vagy maximális fordulatszámon 10 percig használhatjuk. De még közepes erősségen is több, mint valószínű, hogy egy nagyobb lakást is kétszer kiporszívózhatunk vele, mert nem hiszem, hogy 20 perc folyamatos működés nem lenne elég egy ház felporszívózásához.

Dreame V10 1

A porszívó könnyű, csak 3.9 kilogrammot nyom, így egy kézzel is simán használható. Az alapos takarításhoz különböző fejeket mellékel a gyártó, de a leghatékonyabb tisztítást itt is, még mindig az a fej jelenti, amely motorikusan megforgatja a benne található apró sörtéket, hogy még a szőnyegünk szálai közül is kitakaríthassuk az oda rakódott szennyeződéseket. Ennek végében apró ledek bújtak meg, hogy az ágy alatt is lássuk, hogy kelne el még egy kis takarítás.

Mosható HEPA filterrel rendelkezik, a motorja 450W teljesítményű, amivel elérhető a maximális 22000Pa szívóerő. A Dreame V10 porszívóhoz rengeteg kiegészítő jár, így nem csak a hosszú teleszkóppal, hanem akár a kisméretű fejjel is használható, hogy az autót is kitakaríthassuk vele. A porszívó európai (CZ) raktárból érkezik, ennek köszönhetően pár munkanap alatt meg is érkezhet. Az akcióban, a kedvezmény kóddal 179$-ba (55500 forintba) kerül.

A Dreame V10 porszívót itt találod meg

💥Ár : 179,99$            ~ 55437 forint

Kupon : BGCZHURV

Az európai raktáras BlitzWolf porszívó pedig csak 4í000 forintba kerül

__________________________________________________________

A Deerma HS200 vasaló

Deerma HS200 4

A Deerma HS200 ereje a tudásában rejlik, hogy sima függőleges gőzölős vasalóként használhatjuk, de a felhelyezhető fém fejnek köszönhetően normál gőzölős vasalóvá alakíthatjuk, hogy vasalódeszkán is használhassuk. Az alumínium fejen találjuk a gőz kifújásához szükséges apró furatokat. Innen távozik a meleg levegő, hogy a ruha szálai közé hatolva, az anyag függőleges pozícióját használva kiegyenesítse a szálakat. Gőzt termelve, a ruhán végig húzva a fejet ez is segít a szálak fellazításában és vasalásában.

A magas hőmérsékletnek köszönhetően nem csak vasalhatunk, de sterilizálásra is használható, ami segít megszüntetni a kellemetlen szagokat, felfrissítve a ruhát. Ez kiváltképp jól jön abban az esetben, ha olyan anyaggal rendelkezünk, amit nem moshatunk mosógépben, például egy szövetkabát esetében.

Deerma HS200 1

A vasaló 1000W teljesítménnyel rendelkezik, a víztartálya 110 milliliter kapacitású. Kiváltképp jól jön a Xiaomi terméke, amikor utazni indulunk és kellene egy vasaló a poggyászba. A gőzölös használat azonban azoknál a ruhadaraboknál jön jól, amiket nem lehet közvetlenül egy forró vasalóval simává varázsolnunk. Illetve azoknál, ahol fontos, hogy felfrissítsük azokat, mert ahogy már korábban említettem, nem lehet kimosni őket.

Deerma HS200

A felhelyezhető fém fejnek köszönhetően a Deerma HS200 sima normál vasalóként is használható azzal a különbséggel, hogy a gőzölő funkció és a melegített elülső rész hevíti fel a fejet. A vasaló szerencsére CZ, azaz csehországi raktárból vásárolható meg, így áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Deerma HS200 vasaló

💥Ár : 29,99$ ~ 9237 forint
🔹Kupon : BGHU1024

__________________________________________________________

BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter

BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter 4A szivargyújtóba helyezve máris feltölthetjük róla a telefonunkat, amihez egy szabványos USB és egy Type-C portot is kapunk. Támogatja a gyorstöltést is, így maximum 18W-al láthatjuk el a telefonunkat vagy a tölteni kívánt eszközünket. Még egy USB-s foglalatot is kapott, ám ez csak maximum 5V/1A teljesítményt képes leadni, de ez alkalmas pendrive-ok fogadására, hogy lejátszassuk róla az mp3, wma, flac fájljainkat.

BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter header

Az FM transzmitter használatához csak rá kell hangolnunk az autórádiót és máris telefonálhatunk az autó hifi rendszerére kötött eszközzel. Beépített mikrofonnal is rendelkezik, így nem kell a mobiltelefont a kezünkben tartani, hanem nyugodtan telefonálhatunk vezetés közben is.

MircoSD kártyaolvasót már nem kapott, de nem hiszem, hogy eddig is sokan használták volna. Viszont kapott hangulatfényt is, így 7 különböző színből választhatjuk ki a nekünk megfelelőt.

BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter 2

A BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter a CZ raktárból áfa és vámmentes

A BlitzWolf BW-BC2 FM transzmittert itt találod meg

__________________________________________________________

A BlitzWolf mozgásérzékelő lámpája

1547170710_26.jpg

A BlitzWolf lámpáját mi is kipróbáltuk, amit itt olvashatsz el. Így tudni fogod, hogy milyen termékről is van szó, amit azonnal megkedveltem, de egy hiányossága volt. Most itt van a frissített verzió, amiben minden megvan, amit korábban hiányoltunk!

htb1c6hiasfrk1rksmlyq6xgapxa1.jpg

A tesztből megismert tulajdonságok kibővültek. A BlitzWolf nem csak egy „kötelező” frissítést adott ki, hanem több helyen is változásokat eszközölt. A konyhába vagy akár a szekrénybe is felhelyezhető lámpa most is a már ismert és tartós ragasztókkal helyezhető fel. Nem kell hozzá vezeték, csatlakozó, kábelek. A lámpa egyik vége mágnesesen kapcsolódik a fényforráshoz, így ezt eltávolítva feltölthetjük az 1000mAh kapacitású akkumulátorát, ami 3 óra működésre elegendő. Ez így nagyon kevésnek tűnhet. De ha belegondolok, hogy nekem csak addig működik, amíg a reggeli kávémat megcsinálom, majd ha kimentem a konyhából automatikusan lekapcsol, akkor ebben a 3 órában jó sok 5 perces etap belefér.

1547170762_26.jpg

ba126e0b-4dc2-4f6c-abb2-95ab41b3823d.jpg

Mérete nőtt, az eddigi 30 centiméteres hosszúság 37 centiméterre nőtt és 85Lm fényerősséggel világít a melegfehér 3000K fokos fény. Ugyancsak újdonság, amit korábban hiányoltam, hogy most már nem csak mozgásérzékelő szenzor kapott benne helyet, hanem már fényérzékelőt is kapott. Manuálisan is használhatjuk, de állíthatjuk automata módra is, így mozgásra kapcsol be. A fényérzékelő segítségével pedig, ha automata módban használjuk, akkor fényes nappal nem fog felkapcsolódni, amikor nem is lenne rá szükség.

049f4cbe-8600-473f-8e98-07db789e6f87.jpg

84ba8da2-87b4-4feb-bbf8-fcfe06633368.jpg

94b75a91-c580-4327-aab5-3f3af01e2b65_1.gif

A BlitzWolf mozgás és fényérzékelő lámpája 14.99$-ba kerül, amit itt vásárolhatsz meg

💥Ár : 14,99$ ~ 4617 forint
🔹Kupon : BGHUST971

__________________________________________________________

A gyors sebesség nem csak a 410MB/S olvasási és 220MB/S írási tempónak köszönhető, hanem az USB3.2 csatlakozónak is. Ez természetesen visszafelé kompatibilis, így a régi USB2.0 csatlakozóval szerelt gépünkkel is használhatjuk. A cink ötvözetből készült háza 60.1x18x9.6 milliméter méretű, súlya csupán 12 gramm.

Az USB fej visszahúzható a házba, így védhetjük a csatlakozót. A legnagyobb méretben kapható pendrive 256GB-os kapacitással rendelkezik, a nagy sebességnek köszönhetően meggondolandó, hogy egy külső SSD meghajtó helyett a BlitzWolf BW-UP3 pendrive-ot válasszuk. Ez a modell is európai raktárból vásárolható meg (CZ), így áfa és vámmentesen rendelhető meg a 64 vagy 128GB-os modell.

BlitzWolf® BW-UP3 USB3.2 Gen 2 Flash Drive 64/128/256GB Push-pull Memory Disk

BlitzWolf BW-UP2 USB3.2 pendrive

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás