A Bakeey F16 olcsó okoskarkötő csak 4000 forintba kerül a nemrég indult előrendelői akcióban, ennek köszönhetően nagyon olcsón szerezhetjük be a gyártó pulzusmérésre is alkalmas okos eszközét.

Bakeey F16

A színes érintésérzékeny kijelző 0.96 col méretű, ahonnan minden funkciót elérhetünk. A Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül az okosórára feltelepített FitPro alkalmazás segítségével megjeleníti az üzeneteket, értesítéseket, hívásokat is, hogy semmiről se maradjunk le.

A beépített szenzorok által monitorozza az alvásunkat, az aktivitásunkat, lépésszámlálásra és az optikai szenzornak köszönhetően még pulzusmérésre is használható.

Bakeey F16 3

A Bakeey F16 olcsó okoskarkötő fekete, fehér, rózsaszín és kék színekben vásárolható meg. Az előrendelői akcióban 12.9$-ba, azaz körülbelül 4000 forintba kerül. Az áfa és vámmentes szállításhoz az EU Priority Line opciót válaszd.

Bakeey F16 okoskarkötő

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás