Három BlitzWolf pendrive, ami a felhasználási módokat nézve tökéletes választás mindazoknak, akik egy megbízható külső meghajtót keresnek. Ha a nagy kapacitás és gyors sebesség kell, akkor erre két modell is válaszul szolgál. Azonban akik szeretnének egy univerzális Type-C és USB-A porttal is ellátott modellt használni, amivel különböző gépekkel is kompatibilis, erre is van megoldásunk.

BlitzWolf BW-UPC2 pendrive

 

BlitzWolf BW-UPC2

A leggyorsabb BlitzWolf pendrive már akár 410mb/s sebességet is tud, de van olyan modell, ami egyszerre két csatlakozóval is rendelkezik, hogy a régebbi USB-A és USB Type-C porton keresztül is használhassuk.

BlitzWolf BW-UPC2 1

ÔÔAkár a legújabb Apple laptopokkal is átalakító nélkül, ami a csupán kért aljzattal szerelt MacBook Air 2020 modellnél kiváltképp jól jön a BlitzWolf BlitzWolf BW-UPC2 pendrive, ami 32, 64 és 128GB-os méretben is megvásárolható. A fém borítású, apró meghajtót minden operációs rendszerrel használhatjuk, legyen az Windows, Linux vagy MacOS. Ezen kívül pedig akár Androidos telefonokhoz vagy táblagépekhez is csatlakoztathatjátok.

USB 3.0 csatlakozóval szerelték, a sebességét tekintve 50mb/s írási és 150mb/s olvasási sebességre képes. A fém házas keretben forgatható a belső rész, így a nem használt csatlakozó védve van az erős háza által.

Ez a modell az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A 32, 64 és 128GB-os modelleket itt találod

____________________________________________________

BlitzWolf BW-UP2 USB3.2 pendrive

 

BlitzWolf®BW-UP2 USB3.2 Gen 2 Flash Drive 64/128/256GB with Super ...

A gyártó egyik leggyorsabb pendrive-ja, ami már 220MB/s írási sebességre képes. Ilyen tempó mellett egy perc alatt, több, mint 10GB adatot is felmásolhatunk rá. Az olvasási sebessége majdnem kétszerese az írási tempójának. 410MB/s maximális olvasási sebességre képes ez a 64, 128 és 256GB-os verzióban kapható modell.

BlitzWolf BW-UP2 – extrém gyors, nagy kapacitású pendrive olcsón ...

A leggyorsabb USB3.2 csatlakozás miatt és a gyors chipek által érhető ez a sebeség, ami az átlagos pendrive-hoz képest négyezeres tempóra képes. Az alumínium háznak köszönhetően sokkal strapabíróbb, mint a műanyag házas társai. Az európai (CZ) raktárból áfa és vámmentesen vásárolhatod meg a 64, 128 és 256GB-os modelleket.

A BlitzWolf BW-UP2 USB3.2 pendrive-okat itt találod meg, a CZ (európai raktárat válaszd)

____________________________________________________

 

A gyors sebesség nem csak a 410MB/S olvasási és 220MB/S írási tempónak köszönhető, hanem az USB3.2 csatlakozónak is. Ez természetesen visszafelé kompatibilis, így a régi USB2.0 csatlakozóval szerelt gépünkkel is használhatjuk. A cink ötvözetből készült háza 60.1x18x9.6 milliméter méretű, súlya csupán 12 gramm.

Az USB fej visszahúzható a házba, így védhetjük a csatlakozót. A legnagyobb méretben kapható pendrive 256GB-os kapacitással rendelkezik, a nagy sebességnek köszönhetően meggondolandó, hogy egy külső SSD meghajtó helyett a BlitzWolf BW-UP3 pendrive-ot válasszuk. Ez a modell is európai raktárból vásárolható meg (CZ), így áfa és vámmentesen rendelhető meg a 64 vagy 128GB-os modell.

BlitzWolf® BW-UP3 USB3.2 Gen 2 Flash Drive 64/128/256GB Push-pull Memory Disk

BlitzWolf BW-UP2 USB3.2 pendrive

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás