A Xiaomi 11T Pro-ról már olvashattatok az oldalon, a legújabb Snapdragon 888 processzorral szerelt telefont már most is megvásárolható. A Xiaomi 11T is sok újdonságot hozott, de olcsóbb, mint a legerősebb nagytestvér.

xiaomi 11T 3

A Xiaomi 11T megkapta a csak a felsőkategóriában megtalálható 120 hertzes képfrissítésre képes AMOLED kijelzőt, ami 2400 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik.

xiaomi 11T

A 11T nem a Qualcomm, hanem az egyre jobban felzárkózó MediaTek processzorát használja. Az új Dimensity 1200 már 6 nanométeres gyártástechnológiával készül és az AnTuTu benchmarkban 671000 körüli pontszámra képes. Memóriából mindegyik kiszerelés 8 gigabájtot kap, de a tárhely méretéből két változatot kapunk 8GB/128 vagy 8GB/256 GB-os kapacitással.

xiaomi 11T 1

A hátlapra a fő szenzor szintén 108 megapixeles fotókat képes készíteni, mint a Xiaomi 11T Pro-ban lévő optika. A gyorstöltésre sem lehet panaszunk, hiszen a mellékelt adapter 67 wattal képes energiával telepumpálni a telefon akkumulátorát. A Xiaomi 11T Global Version modell, ennek megfelelően magyar nyelvű Android rendszert kapunk és támogatja a hazai 4G hálózatot is, de elérhető az 5G is. Az új Xiaomi mobiltelefon 499€ összegbe kerül, amit a spanyolországi raktárból áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

A Xiaomi 11T mobiltelefont itt találod meg

Xiaomi 11T Pro

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás