A BlitzWolf BW-FUN5 egy UV fertőtlenítő, amelybe a legfontosabb mindennapi használati tárgyainkat helyezhetjük, hogy az UV fénynek köszönhetően csírátlanítsa azokat. Legyen az mobiltelefon, kulcs, aprópénz, óra, ékszer vagy akár a jelen helyzetben akár, az üzletekben és tömegközlekedési eszközökön használt maszk is.

A kedvezmény kóddal most olcsóbb, az európai (CZ) raktár által pedig akár pár munkanap már meg is érkezhet hozzád.

BlitzWolf® BW-FUN5

🔹Kupon : BGHUN221

BlitzWolf BW-FUN5 1

Ha kíváncsi vagy az UV fertőtlenítőre, nézd meg a tesztünket

Az ovális forma elején két gombot találunk, az egyik a be/ki kapcsolásra szolgál, a másik pedig a sterilizálóban található kisméretű párologtatót hozza működésbe, amely által, ha illóolajat csepegtetünk rá, akkor a sterilizálás mellett illatosítja is a bele helyezett eszközt. Ez pedig akkor jöhet jól, ha például maszkot szeretnénk vele fertőtleníteni, így nem csak megvilágítja az UV fénnyel, de illatosíthatjuk is azt. Az európai raktárból a kedvezmény kóddal csak 5200 forintba kerül.

BlitzWolf BW-FUN5 multifunkciós UV sterilizáló

🔹Kupon : BGHUN221

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás