A BlitzWolf AirAux AA-SAR2 nem csak egy soundbar, egy külön mélynyomóval is rendelkezik, Bluetooh-on is rákapcsolódhatsz a telefonoddal, 80 wattos teljesítménye pedig a legtöbb nappaliban elegendő lesz.

AirAux AA-SAR2 5

Nem sokban tér el a BlitzWolf AirAux AA-SAR2 modelltől. A különbséget az optikai csatlakozó hiányában és teljesítményben kell keresnünk. AUX, és HDMI csatlakozóval is fel van szerelve a BlitzWolf AirAux audió családjának legújabb gyermeke, amit még egy USB porttal is elláttak, hogy a rajta lévő mp3 formátumú zenéinket is lejátszhassuk róla.

AirAux AA-SAR2 4

AirAux AA-SAR2 3

A BlitzWolf AirAux AA-SAR2 európai raktárból rendelhető meg, így áfa és vámmentesen érkezik meg, a szállítás ingyenes. A soundbar 67 x 76 x 860, a subwoofer 115 x 420H x 250 milliméteres méretekkel rendelkezik. A maximális teljesítmény 80W, a subwoofer ebből 40 wattos, ami 5.25 colos, azaz körülbelül 13 centiméter átmérőjű mélynyomót kapott.

AirAux AA-SAR2 6

Többféle hangszínt állíthatunk be, az előre beprogramozottak közül. A csomagban távirányítót is mellékelnek, illetve a soundbar falra való rögzítéséhez szükséges kiegészítőket is.

A 80 wattos modell 138$, viszont érdemes megnézni a nagytesót is, mert a 120 wattos modell a kuponnal még olcsóbb is, mert 130$-ba kerül, Ami megéri azt a pár száz forintos felárat. Így a választás azt hiszem könnyűnek mondható. Az európai raktárból sokat spórolhattok, mert áfa és vámmentesen érkezik meg hozzátok

A BlitzWolf AirAux AA-SAR2 soundbar-t itt találod meg

A BlitzWolf AirAux AA-SAR3 soundbar-t itt találod meg

Kupon: BGSAR3D

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás