A Xiaomi Mijia Lite MJWXCQ03DY akkumulátoros porszívóval nincs szükség a vezetékkel bajlódnunk. A 2500mAh kapacitású akkumulátor kapacitás elég a lakás tisztántartásához. Nem csak egy sima szívófejet, hanem egy elektromosan forgó seprűs kefét is beszereltek, hogy a szívóerő mellett a padlót és a szőnyeget is alaposan kitisztítsa.

MJWXCQ03DY 3

A Xiaomi Mijia Lite MJWXCQ03DY nem csak olcsó, de az európai raktárból pár munkanap alatt megérkezik, a kedvezmény kóddal pedig olcsóbb is lesz. A 220 watt teljesítményű elektromos motor a legnagyobb fokozaton 17000Pa szívóerőre képes, ami vetekszik a normál vezetékes társak teljesítményével.

MJWXCQ03DY 4

A porszívó ultrakönnyű, csak 1.2 kilogrammot nyom. Egy kis kefés fejet is mellékelnek hozzá, amivel kézi porszívóként akár az autót is kitakaríthatjátok vele. Vagy a hosszabbító csövével és a nagy fejjel a padlót és szőnyeget tarthatjátok tisztán.

A por szűréséről HEPA filter felel, több szívóerőt is választhatunk, amivel alacsony fokozaton 45 percig képes üzemelni, mielőtt újra a töltőadapterhez kell nyúlnunk. Az európai raktárból (CZ) a kedvezmény kóddal csak 89$-ba kerül, ami kihagyhatatlan Xiaomi ajánlat.

A vezeték nélküli porszívót itt találod

Kupon: BGCZXMGLT

Itt van a BlitzWolf szuper akksis porszívója is

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás