A strapatelefonok piacán a Doogee nem új szereplő. A modell hardveres paramétereit ismerve az óriási kapacitású akkumulátorával több napig is kitart. A 8GB memória több, mint elegendő, az 5G támogatás villámsebessé teszi a böngészést, a Dimensity 700 pedig biztosítja a nyers erőt.

A mostani akcióban, 339$ helyett csak 199$, ami nem egyszerűen remek ár, hanem rettentő olcsóvá teszi a készüléket

doogee v10

A 8GB mennyiségű memória valószínűleg sosem fog betelni, ahogyan a 128GB méretű UFS2.2 tárhely sem, ami mellé a MediaTek Dimensity 700 processzor teszi fel az „i”-re a pontot, ami az AnTuTu benchmarkban 294000 körüli pontszámra képes. Ez a teljesítmény pedig minden mai mobiltelefonos játék futtatásához elegendő. A grafikai feladatokat pedig az ARM G75 MC2-re bízták.

doogee v10 5

A 6.39 colos kijelző 1560 x 720 pixeles felbontással büszkélkedhet, aminek bal felső szélében egy 16 megapixeles szelfi kamera található. A hátlapon a fő kamera 16 megapixeles, amivel elérhető a nagylátószögű mód, de kapunk egy 12 megapixeles Sony által gyártott optikát is. Ezek mellett pedig infravörös hőmérőt is kapunk.

doogee v10 6

A DOOGEE V10 előnye, hogy nem csak bármilyen mai mobiltelefonos játékot képes futtatni, hanem strapabíró is. Ellenáll a pornak, víznek és a szélsőséges hőmérsékletnek is, emellett ütésálló. Az 8500mAh kapacitású akkumulátorát akár 33W teljesítménnyel is tölthetjük az európai szabványú adapterének köszönhetően. Ezen kívül pedig támogatja a 10 wattos vezeték nélküli töltést is.

doogee v10 2

doogee v10 1

A telefon támogatja a GPS, Glonass, Galileo, Beiduo műholdakat is, de ezek mellett 2.4 és 5GHz WiFi, Bluetooth 5.2, NFC, B20-as 4G és 5G hálózat kezelésre is képes, ami még jobban kiemeli a társai közül. A mobil már az új Android 11 rendszerrel rendelkezik, amin megtalálható a magyar nyelvű menü is. A DOOGEE V10 289$-ba kerül az akció ideje alatt, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

A DOOGEE V10 mobiltelefont itt találod meg

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás