Különleges a ZMI külső akkumulátora, ami Lightning csatlakozóval rendelkezik, így számomra ez az első power bank, ami kompatibilis az Apple által használt kábelekkel.

zmi power bank 1

A 18 wattos töltésre képes ZMI segítségével nem szükséges a Lightning csatlakozónk helyett még a külső akksi töltéséhez egy másik kábelt is magunkkal vinnünk, hiszen az Apple által használt csatlakozójú vezetékkel is feltöltheted a 10000mAh kapacitású energiahordozót.

Természetesen nem csak iPhone mobilokkal, hanem iPad, de nem almás telefonokkal is használható az USB-A és a Type-C (ahonnan szintén feltöltheted az akksit) portjainak köszönhetően.

Külsejét tekintve a fém háza szürke színű szövetborítást kapott, így nem karcolja meg a mobiltelefonunkat. A kedvezmény kóddal az ára is remek, hiszen nincs 5000 forint, az európai raktárnak köszöhetően áfa és vámmentesen rendelhető meg.

10000mAh ZMI power bank

🔹Kupon : BG9efb1f

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás