Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Olcsó okosóra, könnyű hordozható laptop, egy remek power bank és sok minden más is.

Zeblaze GTR 2 okosóra

Zeblaze GTR 2 3

A Zeblaze GTR 2 a gyártó újabb okosórája, ami számos funkcióval rendelkezik, de mégsem kerül sokba.

Zeblaze GTR 2 1

A GTR 2 modellt felvértezték alvásfigyeléssel, pulzusméréssel, véroxigénszint méréssel, aktivitás méréssel és számos megannyi funkcióval.

Zeblaze GTR 2

Az 1.28 colos érintőkijelzője 240 x 240 pixel felbontással rendelkezik. Számos aktivitás mérésére képes, a 230mAh akku kapacitásával 7 napos üzemidőre elegendő. A három változatban kapható Zeblaze GTR 2 okosóra az előrendelői akcióban csak 11000 forintba kerül. A szállításhoz válaszd az EU Priority Line opciót.

Zeblaze GTR 2 okosóra

_______________________________________________________

Baseus power bank 20000mAh kapacitással

Baseus power bank

🔹Kupon : BG17dc63

baseus power bank 4

Két USB-A és egy Tpye-C portot kapott, utóbbi nem csak kimenet, hanem rajta keresztül a power bankot is tölthetjük, de ezen kívül még egy microUSB porttal is ellátták. USB-A és Type-C csatlakozóin keresztül maximálisan 18 wattot képes leadni. Feltölteni pedig 18 wattal, illetve a Type-C portján maximum 20 watt teljesítménnyel tölthető fel.

A rácsatlakoztatott eszközeink biztonsága érdekében ellátták túláram, túlfeszültség, rövidzárlat és túlmelegedés elleni védelemmel is.

baseus power bank 1

A 20000mAh kapacitású Baseus power bank kijelzővel lett felszerelve, amin egy szempillantás alatt leolvasható a telepének kapacitása.

baseus power bank

A Baseus 20000mAh kapacitású akkumulátora a kedvezmény kóddal csak 6500 forintba kerül, európai raktárból, ingyenes szállítással.

Baseus 20000mAh kapacitású akkumulátor

🔹Kupon : BG17dc63

_______________________________________________________

Allocacoc elosztó USB portokkal

Allocacoc 16A 1

Európai szabványú aljzattal rendelkezik az Allocacoc elosztója, amin 4 hálózati aljzat és 2 USB port található. Nagyobb árammenyiséget is képes átengedni, hiszen 16A-ban van maximalizálva.

A kék-fehér színben kapható elosztó két USB portot is kapott, amin keresztül nincs szükség egyéb adapterekre, hiszen erről közvetlenül elláthatjuk energiával a mobiltelefonunkat, táblagépünket. Az Allocacoc elosztója a kedvezmény kóddal csak 11.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

Allocacoc elosztó USB portokkal

🔹Kupon : BGANI090

_______________________________________________________

Csak 280$ a Chuwi Lapbook Pro

CHUWI Lapbook Pro

Kupon: BGaecb99

A CHUWI Lapbook Pro 14.1 colos IPS panellel rendelkezik, FullHD, azaz 1920 x 1080 pixel megjelenítésre képes kijelzővel.

A laptopon előre telepített Windows 10 rendszer fut, tehát erre sem lesz gondunk. A vékony házba egy alacsony fogyasztású új, 14nm-es Intel Gemini Lake N4100 processzor került, aminek alap órajele 1.1GHz, de ha szükség van rá, akkor maximálisan 2.4GHz-ig skálázódhat, és 4MB chache-el rendelkezik. A gép 8GB LPDDR4 memóriát kapott, a belső tárhely egy 256GB-os SSD.

CHUWI Lapbook Pro 2

A háttérvilágítással rendelkező billentyűzet angol kiosztású, így matricával magyarosítható. Csatlakozókból a gép baloldalán egy töltésre és adatátvitelre szolgáló Type-C porttal és micro HDMI kimenettel rendelkezik, jobboldalon egy USB 3.0 port és fülhallgató csatlakozó kapott helyet. Emellett ellátták Bluetooth 4.0, illetve 2.4 és 5GHz-es WiFi-vel is.

CHUWI Lapbook Pro 1

CHUWI Lapbook Pro header

A Lapbook Pro 4900mAh kapacitású akkumulátort kapott, ami a gyártó elmondása szerint 8 óra üzemidőre elegendő és amit a modern USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel. Szerencsére európai raktárból rendelhető (CZ) meg, ami így áfa és vámmentesen érkezik meg hozzátok.

CHUWI Lapbook Pro

Kupon: BGaecb99

_______________________________________________________

Baseus H5 az igazán kisméretű porszívó nagy szívóerővel

Baseus H5 3

Külsőre olyan a Baseus H5, mintha egy morzsaporszívó lenne. A kisméretű házának köszönhetően könnyedén használható a konyha tisztántartásához vagy akár az autó kitakarításához. Viszont a hosszabbító csövének hála egy normál méretű porszívót kapunk általa.

Baseus H5 2

A HEPA filterrel ellátott porszívóhoz három különböző méretű és fajtájú fejet is kapunk, illetve egy tartókonzolt, amit a falra rögzítve, minden alkatrészét behelyezhetjük, így kevés helyet foglal. A porszívó szívóereje maximum 16000Pa és 110W teljesítménnyel rendelkezik. Az alap szívóerő 11000mAh. A beépített akkumulátora 4x2500mAh, amit Type-C porton keresztül tölthetünk fel és támogatja a QC gyorstöltési szabványt is.

A Baseus akkumulátoros porszívója a kedvezmény kóddal 109$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

🔹Kupon : BGANI066

_______________________________________________________

A BlitzWolf BW-DD1 akkumulátoros felmosó

A BlitzWolf BW-DD1 kódnévre hallgató termék egy vezeték nélküli elektromos felmosó, ami új szintre emeli a takarításról alkotott elképzeléseinket. A BW-DD1 forgó, kefe szerű fejet és beépített víztartályt is kapott, hogy a lehető legegyszerűbb módon végezzünk a takarítással.

Két víztartállyal is rendelkezik, a nagyobb adagolja a tiszta vizet a padló felmosásához, a mási tartályba gyűjti a már elhasznált, piszkos vizet. Ennek köszönhetően nem csak a padló lesz szárazabb, de a fej is egy állandó „mosási” fázison megy keresztül.

BlitzWolf BW-DD1 3

BlitzWolf BW-DD1 2

A padlófelmosót természetesen európai raktárból rendelhetjük meg és a mellékelt adapter, amivel a 2200mAh kapacitású akkumulátort feltölthetjük, ez is EU szabványú aljzattal rendelkezik, ahogyan ezt már megszokhattuk a BlitzWolf termékeknél.

BlitzWolf BW-DD1 1

A forgó fej nem egyszerűen felmossa a padló, hanem apró szálainak köszönhetően a letapadt szennyeződéseket is képesek eltávolítani. Az akkumulátorának feltöltésével 35 percen keresztül használható.

A BlitzWolf BW-DD1 akkumulátoros felmosót a Banggood európai (CZ) raktárából itt találod meg

Kupon: BGCZBWD5

Az alapos takarításhoz itt van a vezeték nélküli porszívója, ami 25000Pa szívóerőre képes

Kupon: BGPLWHC

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás