A Xiaomi AirDots 3 Pro és a Xiaomi Air 2 Pro vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató is akciós lett a kedvezmény kódnak köszönhetően. Mindkét terméket aktív zajszűréssel láttak el, hogy semmi se zavarja a nyugodt zenehallgatást.

Redmi AirDots 3 Pro 1

A Xiaomi AirDots 3 Pro vezeték nélküli fülhallgató már Bluetooth 5.2 kapcsolatra képes, ennek köszönhetően pedig a lehető legalacsonyabb lehet a késleltetés filmek, játékok közben is. Az alacsony energiafelhasználással rendelkező vezeték nélküli kapcsolat hatótávolsága 10 méter lehet.

Redmi AirDots 3 Pro anc

Olyan újdonságot is kapott a Xiaomi fülhallgatója, mint a viselés érzékelés. Ennek köszönhetően, ha kivesszük a fülünkből a fülhallgatót, megállítja az épp játszott zeneszámot. Ha visszahelyezzük a fülünkbe, onnan folytatja, ahol abbahagytuk. Az aktív zajszűrés gondoskodik arról, hogy a lehető legjobban zárjuk ki a környezeti zajokat, amit több lépcsőfokos háttérzaj csökkentéssel választhatunk ki.

Redmi AirDots 3 Pro 2

A vezérléshez érintésérzékeny felületet kapunk a zenevezérléshez, telefonáláshoz vagy a hangasszisztens használatához. A kompatibilis Xiaomi telefonokkal (Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi 10, Mi 11, K30, K40 széria) pedig elérhető a fülhallgató tokját felnyitó infó panel, aminek köszönhetően információt kapunk a tok és a fülhallgatók akkumulátoráról.

Redmi AirDots 3 Pro 3

A tok 470mAh kapacitású akkumulátort kapott, amit Type-C porton keresztül tölthetünk fel, de használható a vezeték nélküli töltés is. A fülhallgatókat pedig 6 óra zenelejátszásra használhatjuk egy feltöltéssel, az akkumulátorát pedig kevesebb, mint 1 óra alatt képes feltölteni. Az új Redmi AirDots 3 Pro mellett nagyon jó ajánlat a Pro jelző nélküli Redmi AirDots 3 is, ami hasonló tulajdonságok mellett alacsony árral rendelkezik. A kóddal csak 55.99$-ba, 17000 forintba kerül.

Redmi AirDots 3 Pro, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

🔹Kupon : BG6c4489

______________________________________________

Xiaomi Air 2 Pro fülhallgató

 

A Xiaomi Mi Air 2 Pro műszaki adatai alapján 12 mm-es dinamikus drivererrel rendelkezik és támogatja BLE/HFP/A2DP/AVRCP profilokat. A Xiaomi Mi Air 2 Pro akkumulátorának élettartama 7 óra is lehet. A késleltetés tekintetében a specifikációk szerint Xiaomi új TWS fülhallgatójának audio késleltetése akár 100 ms is lehet. A fülhallgató nem csak USB Type-C porton keresztül, hanem vezeték nélkül is feltölthető. Az aktív zajszűrésnek köszönhetően pedig kizárhatjuk a külső zajokat.

A Xiaomi Air 2S-hez képest gumiharangos megoldást kapott, ugyanúgy érintésérzékeny vezérléssel látták el, mint az elődöt és szintén támogatja az LHDC (Low Latency High-Definition Audio Codec) audio kodeket is.

A legújabb Xiaomi Mi Air 2 Pro A kedvezmény kóddal 79.99$-ért (24.000 forintért) előrendelhető, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen vásárolható meg.

Xiaomi Air 2 Pro fülhallgató, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

🔹Kupon : BGbfbc5e

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

2 hozzászólás

    • Szia,
      A China verzióban csak kínai leírás szerepel, a Global-ban pedig angol is, specifikációt tekintve mindenben megegyeznek. Illetve egyes fülhallgatóknál a bekapcsolási üdvözlő hang a CN modellnél kínai nyelvű lehet, amennyiben nem egy dallam vagy rövid hangjelzést ad, míg global-nál általában egy dallam szólal meg.

Hozzászólás