Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Kerti locsolást segítő okos BlitzWolf kiegészítő, olcsó, de egyben okos robotporszívó és sok minden más is.

BlitzWolf BW-WTR01 okos kerti locsolás vezérlés

 

blitzwolf locsolás

A BlitzWolf megint egy okos otthon újításba fogott bele. De ezúttal nem a lakást, hanem a kertet okosították fel, azaz a kerti locsolásban nyújt segítséget.

A kerti csapra tehetjük rá a vezérlőt, amihez egy HUB is jár. A WiFi kapcsolatnak köszönhetően beállítható az üzemelési idő, de akár távolról, a mobiltelefonról is elindítható a locsolás.

BlitzWolf BW-WTR01 okos kerti locsolás vezérlés

____________________________________________________

100 watt átvitelre képes Baseus Type-C kábel

A Baseus USB Type-C kábelének és a technológia univerzalitásának köszönhetően töltésre és adatátvitelre is használható a multifunkciós kábel, amivel már akár 8K@60Hz-es videó adatfolyamot is továbbíthatunk.

Az 1 méter hosszúságú, harisnyázott vezeték aluminum borítású csatlakozókkal lett szerelve. Maximálisan 100 watt teljesítményt képes átvinni, amivel a legújabb Type-C porttal rendelkező laptopokat (Apple, LG, Samsung, Acer, stb..) is elláthatunk energiával.

Képernyőfotó 2021-08-30 - 8.20.38

Emellett pedig audió, videó, adat folyamot is továbbíthatunk rajta, méghozzá az USB4 kapcsolatnak köszönhetően, akár 40Gbps sebességgel. A Baseus okos chipjének segítségével rengeteg védelmi funkciót kapott, hogy biztonságban tudhassuk mellette az eszközeinket.

Képernyőfotó 2021-08-30 - 8.21.05

A Baseus kábele 26.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

Baseus Type-C kábel

____________________________________________________

XIAOMI Mijia 1S – a legolcsóbb okos Xiaomi robotporszívó

 

mijia 1s 1

A Xiaomi robptporszívói remekül teszik a dolgukat. A Mijia 1S a belépőszintet képviselni, de mindent tud, amire szükségünk lehet. 5200mAh kapacitású nagy akkumulátor, ami biztosítja a hosszú üzemidőt. LDS szenzor, amivel feltérképezi a környezetét, hogy a lehető legalaposabb takarítást végezhesse el.

mijia 1s

xiaomi mijia 1s

A WiFi kapcsolatnak köszönhetően akár távolról is vezérelhető és az okos térkép által az útvonalát nám csak visszanézhetjük, hanem irányíthatjuk is. Az alsó forgó keféjének köszönhetően pedig a szányegeket is tisztán tartja. Egyszerűen remek választás a Xiaomi okos robotporszívója, ami a kedvezmény kóddal 61 ezer forintért vásárolható meg az áfa és vámmentes európai (CZ) raktárból.

Az okos Xiaomi robotporszívót itt találod meg

🔹Kupon : BGANI027

____________________________________________________

BlitzHome olajmentes BH-AF2 sütő

BlitzHome BH-AF2

Az európai raktárból áfa és vámmentesen megvásárolható sütő a kedvezmény kóddal 89$-ba kerül, a szállítás pedig ingyenes. A termék 5 literes kapacitással rendelkezik, hogy akár több embernek is egyszerre készíthessük el az ételeket.

bw-p10 1

bw-p10 2 3

Süld krumpli, grillcsirke, hal, marha, sertéshús vagy zöldségek, ezeket mind-mind elkészíthetjük a BlitzHome sütőjében. Az olajmentes használathoz forró levegőt használ, amit a ventilátorának segítségével 360 fokban képes forgatni az étel körül, hogy minden oldalról megfelelő hőt kapjon a sütéshez.

bw-p10 2

Az érintésérzékeny panelnek köszönhetően beállítható a kívánt hőfok és sütési idő, de a WiFi kapcsolatnak hála akár a mobiltelefonról is elindíthatjuk a sütést. Az európai szabványú aljzatnak hála idehaza is használhatjuk és az EU raktárnak köszönhetően áfa/vámmentesen rendelhető meg. Ha kíváncsi vagy mit is tud egy ilyen olajmentes sütő, olvasd el korábbi tesztünket.

A BlitzHome érintésérzékeny BH-AF2 sütőt itt találod meg

🔹Kupon : BGHU0948

A gombokkal szerelt modell olcsóbb, azt itt találod

____________________________________________________

USLION UD7532 2 portos töltő

Olcsó, de két USB porttal is felszerlték a töltőadaptert, ami USB-A és Type-C kimenettel is rendelkezik. Ennek köszönhetően akár két különböző töltőfejjel ellátott kábelt is hozzácsatlakoztathatunk.

A fekete és fehér színben rendelhető modellhez az EU priority Line szállítás javasolt, hiszen kínából küdik, de ezzel afa/vámmentesen kapod meg. Type-C portja maximum 30 wattot is képes leadni, míg az USB-A portján 18 wattot vehetünk ki belőle. Természetesen, ha egyszerre két eszközt töltenénk róla, akkor maximum így is csak 30, azaz körülbelül 15-15 watt leadáson osztoznának. De még így is egyszerre két mobiltelefont láthatunk el energiával.

Az ULSION töltőadapter 11$-ba kerül, így igazán megéri az árát

____________________________________________________

FM transzmitter olcsón, rengeteg funkcióval

fm transzmitter

Ez az FM transzmitter már bluetooth 5.í kapcsolaton keresztül csatlakozhat a telefonodhoz. PD és QC töltést is tud a Type-C és USB-A csatlakozóján keresztül, amivel akár 20 watt teljesqtménnyel is töltheted a telefonodat.

A beépített mikrofonjának köszönhetően a hívásokat is lebonyolíthatod rajta, ha a mobiltelefonod csatlakoztatva van hozzá. Az FM transzmitter funkciónak köszönhetően pedig a hívó felet az autó rádiójának hangszóróiból fogod hallani, ahogyan a telefonról is az autó hifijén keresztül hallgathatsz zenét.

Az FM transzmitter jó áron van

de itt van az általunk tesztelt BlitzWolf is, ami szintén remek lett, ezt csak ajánlani tudom.

____________________________________________________

Az új BlitzWolf BW-FYE13

BlitzWolf BW-FYE13 33

Az új BlitzWolf BW-FYE13 kétségkívül nagy fejlődés a Qualcomm chip nyújtotta legújabb Bluetooth 5.2 kapcsolatnak és a hangminőséget tekintve a dual driveres megoldásnak köszönhetően, ami kiemeli a terméket a többiek közül.

Egy feltöltéssel akár 6 óra zenehallgatásra is elegendő a fülhallgatók beépített akkumulátorai, amiket a töltőtokba visszahelyezve újra 6 órányi üzemidőre elegendő energiával láthatunk el.

BlitzWolf BW-FYE13 2

A Qualcomm QCC3040 chipnek köszönhetően már a Bluetooth 5.2 kapcsolaton keresztül használhatjuk, amivel alacsony késleltetés érhető el. Az HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat és APT, AAC kodekeket is támogató fülhallgató IPX5 védelmet kapott, így mérsékelten vízálló, köszönhető az érintésérzékeny vezérlésnek.A hangokért nem csak egy, hanem két drivert is kapunk egy oldalra, hogy a lehető legjobban jelenhessenek meg a magas és mély hangok egyaránt, amivel jobb hangminőség érhető el.

BlitzWolf BW-FYE13 22

A kedvezmény kóddal jelentős mértékű árcsökkenést kaptok, hiszen így 48$ helyett 36$-ért rendelhetitek meg.

A BlitzWolf BW-FYE13 fülhallgatót itt találod meg, az áfa és vámmentes rendeléshez az EU Priority Line opciót válaszd

Kupon: BGFYE13

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás