A BlitzWolf BW-HP2 fejhallgató remek választás, ha olcsón szeretnénk egy vezeték nélkül is használható fejhallgatót, ami Bluetooth kapcsolaton csatlakozik a mobiltelefonunkhoz és más eszközünkhöz. A kedvezmény kóddal olcsóbb, az európai raktárnak köszönhetően áfa/vámmentesen rendelhető meg.

A BW-HP0 is jól sikerült, most pedig megjelent az újdonság, amit most is vezeték nélkül és akár vezetéken keresztül is használhatunk. A driver méretek nőttek az elődhöz képest, immár 50mm-es mérettel rendelkeznek. A nyomógombos vezérlést most már érintésérzékeny felület váltotta fel. Egy új termék esetében szinte alapkövetelmény, hogy a legújabb, de visszafelé is kompatibilis Bluetooth 5.0 kapcsolatot használja, amit meg is lépett a BlitzWolf.

Támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat, jócskán megnövelték az akkumulátorának méretét, így már 1000mAh kapacitással rendelkezik. Ezáltal pedig 3.5 óra töltéssel akár 42 óra zenelejátszás vagy beszélgetés is kihozható belőle. A vezeték nélküli kapcsolat mellett megmaradt a 3.5 milliméteres jack csatlakozó is, így akár vezetéken keresztül is összeköthetjük azt az otthoni hifi berendezésünkkel.

BW-HP2

Hiába újdonság most a BlitzWolf BW-HP2 fejhallgató, még sem kerül túlságosan sokba, hiszen a kedvezmény kóddal 27.99$-t, azaz mintegy 9000 forintot kérnek érte az (CZ) európai raktárból.

A BlitzWolf BW-HP2 fejhallgatót itt találod meg

🔹Kupon : BGHU0945

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás