Pár hete jelent meg a BlitzHome BH-AF2 olajmentes fritőz, ami a BlitzWolf első konyhai gépeknek szánt brandje alá tartozik, most pedig kedvezmény kódunk is van hozzá.

BlitzHome BH-AF2

Az európai raktárból áfa és vámmentesen megvásárolható sütő a kedvezmény kóddal 89$-ba kerül, a szállítás pedig ingyenes. A termék 5 literes kapacitással rendelkezik, hogy akár több embernek is egyszerre készíthessük el az ételeket.

bw-p10 1

bw-p10 2 3

Süld krumpli, grillcsirke, hal, marha, sertéshús vagy zöldségek, ezeket mind-mind elkészíthetjük a BlitzHome sütőjében. Az olajmentes használathoz forró levegőt használ, amit a ventilátorának segítségével 360 fokban képes forgatni az étel körül, hogy minden oldalról megfelelő hőt kapjon a sütéshez.

bw-p10 2

Az érintésérzékeny panelnek köszönhetően beállítható a kívánt hőfok és sütési idő, de a WiFi kapcsolatnak hála akár a mobiltelefonról is elindíthatjuk a sütést. Az európai szabványú aljzatnak hála idehaza is használhatjuk és az EU raktárnak köszönhetően áfa/vámmentesen rendelhető meg. Ha kíváncsi vagy mit is tud egy ilyen olajmentes sütő, olvasd el korábbi tesztünket.

A BlitzHome érintésérzékeny BH-AF2 sütőt itt találod meg

🔹Kupon : BGHU0948

A gombokkal szerelt modell olcsóbb, azt itt találod

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás