A Tronsmart Battle a játékosoknak lett kifejlesztve, hiszen az alacsony késleltetésű bluetooth 5.1 kapcsolatnak hála a hangokat késedelem nélkül hallhatjuk.

Tronsmart Battle gamer fülhallgató 1

A Tronsmart új gamer fülhallgatója egy különleges, félig átlátszó tokot kapott. A fekete színben kapható gamer kiegészítő visszajelző ledet is kapott. A könnyű használatért érintésérzékeny vezérlést kapott. A fülhallgatókat 2 óra alatt újra tölti a tok és kiemelkedő módon akár 5 órán át is használhatjuk őket.

Tronsmart Battle gamer fülhallgató 2

A Bluetooth 5.1 kapcsolat a ATS3019 chippel még gyorsabb lesz, hogy késedelem nélkül, a látott kép melletti hang szinte azonnal a fülünkbe jusson.

A 13 milliméteres dinamikus driverek karakterisztikája játékra és zenehallgatásra egyaránt alkalmas, a beépített mikrofonnal pedig a bejövő hívásokat is lebonyolíthatjuk. A Tronsmart Battle gamer fülhallgató a kedvezmény kóddal olcsóbb és a németországi raktárból áfa és vámmentesen vásárolható meg.

Tronsmart Battle gamer fülhallgató

Kupon : 5RE6TLCX

 

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

 

Megosztás

Hozzászólás