A legújabb BlitzWolf BW-WA3 már 100 wattos zenei teljesítményre képes, így nem csak a csendet képes megtörni, de az éjszakai bulinak is megadja az alaphangot.

BW-WA3 1

Az IPX5 védettséggel rendelkező masszív házba épített hangszórót bluetooth kapcsolattal látták el, kapott AUX bemenetet USB csatlakozót és memóriakártya foglalatot, hogy a zenéket különböző hordozókról is lejátszhassuk.

Az oldalsó hangszóró gyűrűk RGB színekben képesek világítani a zene ritmusára, a szabványos ¼”-es menetnek hála pedig akár egy állványra is felszerelhetjük. TWS móddal is ellátták, így két eszközt összepárosítva sztereó hangzást érhetünk el.

A mikrofonnal is ellátott BlitzWolf BW-WA3 kezeli a A2DP.AVRCP.HSP profilokat, az 5000mAh kapacitású akkumulátorával 12 óra zenelejátszási időt biztosít 50%-os hangerő mellett, a nagy hangerőről pedig a 100 wattos teljesítmény gondoskodik, amihez equalizert is kapunk. Az áfa/vámmentes szállításhoz az EU Priority Line szállítást válaszd, az árból pedig sokat spórolhatsz a kedvezmény kóddal.

A BlitzWolf BW-WA3 hangszórót itt találod meg

Kupon: BGBWWA3

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás