A BlitzWolf® BW-P10 külső akkumulátora 10000mAh kapacitással rendelkezik, két kimenettel is ellátták, így egyszerre két telefont is tölthetsz róla. Támogatja a vezeték nélküli töltési módot is, amivel akár a legújabb iPhone modelleket, de akár Androidos mobiltelefonokat is feltölthetsz róla úgy, hogy még kábelre sem lesz szükséged hozzá.

BlitzWolf® BW-P10 power bank

🔹Kupon : BG53f520

A BlitzWolf BW-P10 nem csak egy átlagos külső akkumulátor, amihez a telefonunk kábelén keresztül feltölthetjük a mobilunkat. Egy olyan külső akkumulátor, ami a vezetéken keresztül támogatja a QC3.0 gyorstöltést, de emellett még 10W-os Qi szabványú vezetékmentes töltésre is képes!

blitzwolf_bw-p10_2.jpg

Ehhez csak rá kell tennünk a vezeték nélküli töltést támogató mobiltelefonunkat a power bank erre kialakított felületére és máris tölthetjük róla azt. Igazi kis multifunkciós eszköz lett, hiszen nem csak a modern USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel a power bankot, de az oldalán még egy microUSB porttal is ellátták, ha csak ilyen töltővel rendelkeznénk.

Kimenetek közül három portot kapunk, két szabványos USB-A és egy Type-C csatlakozót. A narancssárgával jelölt USB és a Type-C csatlakozó képes 5V/3A, 9V/2A és 12V/1.5A gyorstöltésre is. Az akkumulátor támogatja a PD18W, QC3.0, QC2.0, Samsung, AFC, FCP, DCP, Apple 2.4A töltési technológiát is, hogy minden eszközünkkel kompatibilis legyen.

Az akcióban csak 17.99$-ba kerül a BlitzWolf BW-P10 power bank, ami így ~5.400 forintba kerül a Banggood európai (áfa/vámmentes CZ) raktárából

🔹Kupon : BG53f520

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás