A BlitzWolf BW-GC6 gamer szék nem csak 250 kilogrammos teherbírással rendelkezik, de a kedvezmény kóddal most olcsóbb, az európai raktárnak köszönhetően pedig áfa és vámmentesen rendelhető meg, pár napos szállítási idővel.

BlitzWolf BW-GC6 gamer szék

🔹Kupon : BGMTBWGC61

A BlitzWolf BW-GC6 gamer szék akár 150 fokos szögben hátra dönthető, terhelhetősége nem kevés, akár 250 kilogrammot is elbír. A karfának nem csak a magasságát, hanem a vízszintes irányát is állíthatjuk, hogy minél jobban a saját kényelmünkhöz igazíthassuk azt. A fix, párnázott fejrész mellett egy deréktámaszt is kapunk, melynek szintén a saját ízlésünk szerint állíthatjuk a magasságát.

A szék műbőr borítást kapott, a választható színek között megtaláljuk a piros/fekete és kék/fekete modelleket is. Az ergonomikus kialakítású kagylóülés a hát rész kétoldalán hálós borítást kapott, hogy folyamatos legyen a szellőzés a háttámla és a hátunk között. Magasságát fokozatmentesen 12 centiméterig változtathatjuk, így 49-61 centiméter közé állítható az ülőfelület magassága.

A BlitzWolf BW-GC6 gamer szék a Banggood európai raktárából (PL) vásárolható meg, így áfa és vámmentesen rendelhető meg. Az előrendelői akcióban 99$-ba, azaz 30.000 forintba kerül

A BlitzWolf BW-GC6 gamer széket itt találod meg

🔹Kupon : BGMTBWGC61

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás