A kínai gyártók főként az Intel megoldásait részesítik előnyben, nem úgy a BMAX, akik a BMAX X14 Pro laptopjukba egy 3.5GHz-en pörgő processzort szereltek.

BMAX X14 Pro 4 BMAX X14 Pro 2

Érdemes megnézni a BMAX palettáját, mert mindegyik laptopjuk és táblagépük árban aláver a konkurenciának. A BMAX X14 Pro a könnyen hordozható kategóriában foglal helyet, de nem a kellemetlenül kis gépek méreteivel rendelkezik. A 14.1 colos kijelzője 1920 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik, felette pedig egy webkamerát találunk.

BMAX X14 Pro

A fém házba öltöztetett gép a mérlegen 1-3 kilogrammot nyom, mérete 38.5 x 21.9 x 1.83 centiméter. A BMAX úgy döntött, hogy nem kispályázik és sok más gyártóval ellentétben nem 128-as, hanem egy 512GB-os SSD-t rak a laptopba, ami mellé 8GB rendszermemória jár.  Az X14 Pro-ban a már említett négy magos AMD Ryzen 5 3450U dolgozik, ami 15 wattos energiafelvételével jó választás volt, az alapjáraton 2.1GHz-es processzor órajele pedig 3.5GHz-ig emelkedhet. Ez a CPU teljesítményben, a notebookcheck.com oldal adatai szerint az Intel Core i7-7567U szintjén van.

A grafikus feladatokat az AMD RX Vega tölti be, ami nem egy gamereknek szánt chip, így a legújabb játékokkal nem birkózik meg, de a notebookcheck rangsorában a középmezőny felső részében helyezkedik el.

BMAX X14 Pro 3

A háttérvilágítással rendelkező billentyűzete, mint minden BMAX laptopnál, itt is angol kiosztást kapott. Az X14 Pro-t ellátták bluetooth-al 2.4/5GHz WiFi-vel, két USB 3.0 porttal, memóriakártya olvasóval, fülhallgató és HDMI kimenettel, a Windows 10 rendszer pedig feltelepítve vár minket. Ahhoz képes, hogy mit tud a BMAX X14 Pro, nem mondható drágának a 499$-os árával, amit mint máskor is, az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

A BMAX X14 Pro laptopot itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás