Várható volt, hogy az MFI (Made for iPhone) kábelekkel is rendelkező BlitzWolf egy olcsó Magsafe szerű töltővel fog előrukkolni. Most itt van, megjelent, az ára pedig ismét baráti, 16$-ba, azaz a hazai piachoz képest olcsóbban, 4900 forintba kerül.

BW-FWC9 2

A Magsafe töltési mód csak az újabb, iPhone 12 modellek esetében érhető el. De a társakhoz képes többfunkciós, hiszen nem csak mágnesesen képes megtartania magát az újabb iPhone modellek esetében, hanem a Qi töltésnek hála a régebbi iPhone modelleket is, de még a vezeték nélküli töltést támogató Androidos modelleket is képes ellátni energiával.

BW-FWC9 1

Ezen kívül úgy fejlesztették ki, hogy képes legyen tölteni az Apple Watch modelleket és a vezeték nélküli töltést támogató Apple fülhallgatókat is, így nem kell három, hanem, elég egy töltőt használnunk mindegyik eszközünkhöz.

BW-FWC9 3

A fém és műanyagból építkező BW-FWC9 adaptert ellátták túltöltés, túláram, rövidzárlat elleni védelemmel is, hogy biztonságban tudhassuk a készülékeinket. 7.5, 10 és maximum 15 watt teljesítmény leadásra képes a Type-C kábelen keresztül, amit így a töltőadapterünkhöz csatlakoztathatunk, hogy feltölthessük róla az eszközeinket. A BlitzWolf BW-FWC9 Magsafe kompatibilis töltő 16$-ba, azaz a hazai piachoz képest olcsóbban, 4900 forintba kerül. Az áfa/vámmentes szállításhoz az EU Priority Line szállítást válaszd.

A BlitzWolf BW-FWC9 Magsafe kompatibilis töltőt itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás