A BMAX MaxPad I11 egy újabb olcsó modell lett. Akik ismerik a gyártó ultrabook kategóriáját, azok tudhatják, hogy a 10 colos kijelzővel, 8GB memóriával és 128GB-os tárhellyel szerelt táblagép biztosan megint egy alacsony árcédulát hoz magával.

BMAX MaxPad I11 2

Egy jó darabig nem lesz gondunk a tárhellyel, mert a 128GB-os tároló mellett még microSD memóriakártyát is használhatunk a SIM tálcán. Igen, SIM tálca is került bele és támogatja a hazai 4G hálózatot is, így akár wifi nélküli internetezésre, tartalomfogyasztásra is használhatjuk.

BMAX MaxPad I11 5

A 10.4 colos IPS panel 2000×1200 pixeles felbontással rendelkezik, azaz, ez a méret már a FullHD pixelsűrűséget is túlszárnyalja. Ha videotelefonálni támad kedvünk, ebben az 5 megapixeles előlapi kamera lesz a segítségünkre. De a hátlapra is felszereltek egy kamerát, ami 13 megapixeles felbontással rendelkezik.

BMAX MaxPad I11 3 BMAX MaxPad I11 1

A táblagép már az Android 11 rendszert futtatja, friss biztonsági csomaggal. A gép lelke egy 8 magos UNISOC T618 processzor, ami 12 nanométeren készül és maximum 2.0GHz-en jár és nem is mondható belépőszintűnek, mert az AnTuTu benchmarkban 200.000 körüli pontszámot ér el.

BMAX MaxPad I11 4

A BMAX MaxPad I11 táblagépen Type-C portot találunk, amin keresztül feltölthető a 6600mAh kapacitású akkumulátora. De van rajta fülhallgató kimenet, NANO SIM és memóriakártya hely is. Vezeték nélküli kapcsolatokból Bluetooth 5.0, 2.4 és 5GHz WiFi és GPS/Beidou/Galileo/Glonass helymeghatározást is kapott, hogy navigációra is alkalmas legyen. A BMAX MaxPad I11 táblagépe mindent tud, amire szükség lenne, memóriáját és tárhelyét tekintve pedig időtállónak tűnik, hiszen ez a mennyiség szinte sose fog betelni. Jelenleg 183$-os összegért vásárolható meg a 4G támogatással és GPS-szel is rendelkező táblagép, amit az európai (CZ) raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A BMAX MaxPad I11 táblagépet itt találod meg

🔹Kupon : BGHU2659

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Szlartibartfaszt on

    En meg az “eros” forinttal valamivel 60000 alatt rendeltem meg. Nem rossz, egy idegesito hibaja viszont van: nincs automatikus fenyeroszabalyzas. Ja, es nem jar(t) hozza tok.

Hozzászólás