Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Két soundbar-t is találtunk, de van itt okos mennyezeti lámpa, multifunkciós kés és sok minden más is.

BlitzWolf® AirAux AA-SAR1 60W bluetooth V5.0 Soundbar

AirAux AA-SAR1 2A BlitzWolf megfizethető árú soundbar-ja európai raktárból rendelhető, ennek megfelelően áfa/vámmentes. A kielégítő teljesítményről a 60 wattos ereje gondoskodik, a 4 hangszórójának köszönhetően. Nem csak AUX, optikai és HDMI csatlakozóval, de USB porttal és Bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolattal is ellátták, hogy a telefonunkról keverhessük a házibuli zenéit.

AirAux AA-SAR1

AirAux AA-SAR1 1

A mindössze 2 kilogramm súlyú soundbar 90 centiméter széles, így a TV elé vagy a TV állványra is elhelyezhető. Európai raktárból, EU szabványú csatlakozóval érkezik, a kedvezmény kóddal

BlitzWolf® AirAux AA-SAR1 60W bluetooth V5.0 Soundbar

_________________________________________________

BlitzWolf BW-CLT1 okos mennyezeti lámpa

BlitzWolf BW-CLT1 1

Az európai raktárból áfa és vámmentesen megvásárolható BlitzWolf BW-CLT1 RGB háttérvilágítással rendelkezik. Így míg a fő lámpatest hideg és melegfehér színben képes világítani, addig a mobiltelefonos alkalmazás segítésével akár csak a színes hátérvilágítást is használhatjuk.

A fő fényforrás 78 darab SMD2835 típusú leddel lett felszerelve, amivel a maximális fényerő 2200 lumen lehet. Ezt természetesen a telefonos appból beállíthatjuk, hogy 2700-6500K színhőmérséklet közötti skálán adja le a színét, ami mellett a fényerőt is beállíthatjuk egy virtuális csúszka segítségével.

BlitzWolf BW-CLT1 2

Az RGB háttérvilágításhoz 42 darab SMD5050 ledet használnak, így akár filmezés közben vagy lágyabb, színes háttérfényként is használható.

A lámpa 2.4GHz-es WiFi kapcsolaton keresztül csatlakozik a mobiltelefonunkhoz és használhatjuk a saját BlitzWolf, de akár a Tuya vagy Smart Life platformot is. Természetesen Amazon Alexa és Google Home támogatással is rendelkezik. A vezeték nélküli használat segítségével akár az otthontól távol vagy épp az ágyból is fel vagy lekapcsolhatjuk a lámpát.

BlitzWolf BW-CLT1 3

A BlitzWolf BW-CLT1 okos mennyezeti lámpa kedvezmény kóddal vásárolható meg, így 39.99$-ba, azaz körülbelül 13 ezer forintba kerül a Banggood európai raktárából.

A BlitzWolf BW-CLT1 okos mennyezeti lámpát itt találod meg

🔹Kupon : BGHU0862

Egy olcsóbb okos BlitzWolf mennyezeti lámpa kellene? Ez a modell csak 10000 forintba kerül

Kupon: BGLIG12

_________________________________________________

Multifunkciós szerszám

Multifunkciós szerszám 1

A fém házas multifunkciós szerszám nem csak egy egyszerű kiegészítő, hiszen az olló, kés mellett még lámpa funkciót is kapott, így minden fontos dolgot megtalálunk rajta amire csak szükségünk lehet a hétköznapokban.

Multifunkciós szerszám 2

Multifunkciós szerszám

Papírvágásra az olló, borítékbontásra vagy vágásra a kés, ha pedig elmegy az áram, ott van az elemlámpa funkció, amivel igazi kis lakója lehet az irodai vagy az otthoni fiókoknak, ami a kedvezmény kóddal 17$-ba kerül. A szállításhoz az EU Priority Line opciót válaszd.

Multifunkciós szerszám

🔹Kupon : BGd9e99d

_________________________________________________

Újratölthető ébresztőóra

Újratölthető ébresztőóra 2

Hogy a suliból sose késsen el a gyerkőc, kaphat egy ébresztőórát, ami hang és fényjelzéssel is riaszt, hogy ideje lenne felébredni. A nagyméretű LCD kijelző használható éjszakai fénynek is, hogy egy kis világosság legyen a szobában és így leolvasható az óra számlapján megjelenő idő is.

Újratölthető ébresztőóra 2

Újratölthető ébresztőóra 2

A microUSB porton keresztül feltölthető akkumulátora 1200mAh kapacitású, amivel akár 30 napon keresztül képes üzemelni. A kis óra a kedvezmény kóddal 20$-ba kerül, az áfa/vámmentes szállításhoz az EU Priority Line opciót válaszd.

Újratölthető ébresztőóra

🔹Kupon : BGTYOC472

_________________________________________________

A BlitzWolf AirAux AA-SAR3 soundbar

AirAux AA-SAR3 2AUX, optikai (SPDIF) és HDMI csatlakozóval is fel van szerelve a BlitzWolf AirAux audió családjának legújabb gyermeke, amit még egy USB porttal is elláttak, hogy a rajta lévő mp3 formátumú zenéinket is lejátszhassuk róla. A nagysikerű BlitzWolf BW-SDB2 XR még most is rendelhető.

AirAux AA-SAR3 1

A BlitzWolf AirAux AA-SAR3 európai raktárból rendelhető meg, így áfa és vámmentesen érkezik meg, a szállítás ingyenes. A soundbar 76 x 78 x 860, a subwoofer 115 x 420H x 250 milliméteres méretekkel rendelkezik. A maximális teljesítmény 120W, a subwoofer ebből 60 wattos, ami 5.25 colos, azaz körülbelül 13 centiméter átmérőjű mélynyomót kapott.

AirAux AA-SAR3 3

Többféle hangszínt állíthatunk be, az előre beprogramozottak közül. A csomagban távirányítót is mellékelnek, illetve a soundbar falra való rögzítéséhez szükséges kiegészítőket is. Az európai raktárból sokat spórolhattok, 189$ helyett csak 129$-ba kerül a kedvezmény kóddal.

A BlitzWolf AirAux AA-SAR3 soundbar-t itt találod meg

_________________________________________________

Kupon: BGSAR3D

BlitzWolf BW-FAS2 masszázspisztoly

A BlitzWolf masszázspisztolya különböző funkciókra képes, amivel izomlázat is kellemesebbé tehetjük, de egyúttal képes ellazítani az izmokat segíthet relaxálni és természetesen kellemesen masszírozni is.

BlitzWolf BW-FAS2 masszázspisztoly 2

BlitzWolf BW-FAS2 masszázspisztoly 1

20 különböző sebesség funkcióval rendelkezik és különböző fejeket is kapunk hozzá, amivel a felső, alsó végtagokat, talp, fenék, hát, has masszírozására is alkalmas lehet. A kedvezmény kóddal 60$-ba kerül, az áfa és vámmentes szállításhoz itt is az EU Priority Line opciót válaszd.

BlitzWolf BW-FAS2 masszázspisztoly

🔹Kupon : BGHU0876

Megosztás

Hozzászólás