Két modellel is jelentkezett a BlitzWolf, amivel egy játékosoknak szánt 550 és 750 wattos és egy normál 400 és 600 wattos táppal újít a PC piacon.

A BlitzWolf BW-GP1 ATX modell moduláris kialakítást kapott, így csak annyi csatlakozót tehetünk fel rá, amennyire szükségünk van. A 14 centiméteres ventilátorral rendelkező táp egy kapcsolót kapott, amin aktiválható az automatikus hűtés mód.

BlitzWolf BW-GP1 1

Még FDD tápcsatlakozót is kapott az IDE-s meghajtókhoz lévő 6 és a SATA meghajtókhoz használható szintén 6 darab csatlakozó mellett. A 2.28 kilogrammos táp természetesen európai szabványú csatlakozót kapott, a két teljesítményből választható tápot a linkről választhatjátok ki. A szállításhoz az áfa/vámmentes EU Priority Line opciót válasszátok.

BlitzWolf BW-GP1 2

BlitzWolf BW-GP1 ATX

__________________________________________________

BlitzWolf BW-CP1

BlitzWolf tápegység

A BlitzWolf BW-CP1 már nem kapott moduláris kialakítást, mint a fentebb említett modell. Ez a verzió 12 centiméteres ventilátort kapott, ám itt nincs RGB világítás és automata hűtéskapcsoló gomb sem. Az 1.4 kilogramm súlyú tápegység is EU szabványú csatlakozót kapott és sokkal olcsóbb, mint a fent említett modell. Az EU Priority Line szállítás itt is áfa/vámmentes.

BlitzWolf BW-CP1

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás