Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. 118W töltésre képes autós töltő, olcsó, de remek táblagép, zajszűrős fejhallgató és sok minden más is.

BlitzWolf® BW-SD8 118W-os autós töltő

Mióta szivargyújtók léteznek, azóta az autóban is tudják tölteni a mobiltelefonjaikat, akik nem rendelkeznek gyárilag beépített USB töltőcsatlakozóval. Azonban a BlitzWolf most ez megfejelte és egy 118W leadásra képes átalakítót készített, hogy ne csak a telefont, hanem akár a drónt vagy laptopot is feltöthessük egy út során.

BlitzWolf® BW-SD8 118W-os autós töltő 1

Két portot találunk rajta, az egyik a telefonokhoz 18 wattott képes leadni, a másik 100 wattot, így egy Type-C portos drón, laptop vagy bármilyen más eszköz is feltölthető róla. Szerencsére az ára sem magas, mert csak 17$-ba kerül, a szállításhoz az EU Priority Line opciót válaszd.

BlitzWolf® BW-SD8 118W-os autós töltő

________________________________________________________

A Teclast T40 Plus táblagép

Teclast T40 Plus 1 A Teclast T40 Plus külsején megakadt a szemünk, a fém háza egy 6600mAh kapacitású akkumulátort rejt, a 10.4 colos IPS kijelzője pedig a FullHD felbontást is túlszárnyalja a 2000 x 1200 pixeles képpontsűrűségével.

Teclast T40 Plus 2

A 128 gigabájtos tárhely mellé 8GB memóriát tettek, hogy még évek múlva se legyen kevés ez a mennyiség, de meghagyták a microSD memóriakártyás bővítés lehetőségét is. A 8 magos UNISOC T618 processzor maximálisan 2GHz-es órajelre képes.

Teclast T40 Plus 3

Van 4G támogatás is, hiszen SIM kártyát is behelyezhetünk a vékony fém házba és van GPS is, hogy az autóban egy szórakoztató központként és méretes navigációként használhassuk. USB Type-C portot kapunk, de van 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozó is, ahogyan 2.4 és 5GHz-es WiFi i és Bluetooth 5.0 is.

Teclast T40 Plus 5

A Teclast T40 Plus előrendelése már elkezdődött és ahogy látszik, sokaknak tetszik ez az új modell, ami 179$-ba kerül és az EU Priority Line szállítással most is áfa/vámmentesen rendelheted meg.

A Teclast T40 Plus táblagépet itt találod meg

______________________________________________________

BlitzWolf® BW-CML2 RGB monitor világítás

A BW terméke egy kis gamer hangulatot kölcsönöz a szobába. A monitorra szerelve elöl és hátul is találunk rajta fényforrást. De míg az első RGB színben képes világítani, addig az elején lévő fehér fénnyel borítja be a billentyűzetet.

BlitzWolf® BW-CML2 RGB monitor világítás 2

Ezt a fényt szabályozhatjuk is, hiszen változtatható a fényerőssége és a színhőmérséklete is, hogy a nekünk lehető legjobb fényt kapjuk. A lámpa 25$-ba kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

BlitzWolf® BW-CML2 RGB monitor világítás

________________________________________________________

A BlitzWolf BW-ANC5 fejhallgató

BlitzWolf BW-ANC5 1 A Bluetooth 5.0 kapcsolatot a BES2300YP chip segíti, ami támogatja a A2DP1.3/AVRCP1.5/HFP1.6 profilokat és az AAC kódolást is. A 40 milliméteres driverekkel rendelkező fejhallgatót érzékelővel is ellátták, így amikor levesszük a fejünkről, megállítja az épp aktuálisan játszott zeneszámot.

BlitzWolf BW-ANC5 4

Nem csak a vezeték nélküli kapcsolaton, de a 3.5 milliméteres kábelén keresztül is használhatjuk. Aktiválható az aktív zajszűrés mód, hogy a beépített mikrofonjainak köszönhetően egy ellenkező amplitúdójú hangot generálva, kioltsa a zajokat. Nem csak zajszűrést, de ambient módot is kapott, amivel képes felerősíteni a külső hangokat, így beszélgetni is tudunk a mellettünk ülővel és halljuk a küvilág zaját akkor is, amikor az rajta van a fejünkön.

A 750mAh kapacitású akkumulátorát USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel, amivel 50 órán át használhatjuk normál, vezeték nélküli módban és 40 órán keresztül az aktív zajszűréssel. A BlitzWolf BW-ANC5 a kedvezmény kóddal 89.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhettek meg.

A BlitzWolf BW-ANC5 fejhallgatót itt találod meg

Kupon: BGANC5

_____________________________________________________

BlitzWolf® BW-CL3 MFi kábel

BlitzWolf® BW-CL3 MFi kábel

A BW mindig is az élen járt a mobiltelefonokhoz vásárolható kábelek tekintetében. Az új megoldásuk egy erős harisnyázott borítást kapott, hosszúsága 1.8 méter és ellátták MFI certifikációval is, így nyugodtan használhatjuk az Apple telefonunk vagy táblagépünk töltésére vagy adatok átvitelére.

BlitzWolf® BW-CL3 MFi kábel 2

A kábel 12$-ba kerül, a szállításhoz válaszd az EU Priority Line opciót

BlitzWolf® BW-CL3 MFi kábel

________________________________________________________

BlitzWolf BW-BL2 2 In 1 bluetooth V5.0 adapter

Az új BlitzWolf termék különlegessége, hogy nem csak Bluetooth vevőként, hanem adóként is használhatjuk.

Ennek köszönhetően, ha a TV hangkimenetét rákötjük, akkor a filmjeink hangjait egy vezeték nélküli fejhallgatóval is élvezhetjük. De ez fordítva is igaz. Ha a mobiltelefonunkról szeretnénk vezeték nélkül zenét lejátszani az otthoni Hi-Fi eszközünkön, de ezt eddig a Bluetooth hiánya miatt nem oldhattuk meg, akkor ebben is nagy segítségünkre lesz.

Működéséhez elég egy microUSB kábel, de egy beépített 200mAh kapacitású akkumulátorral is ellátták, amivel akár 7 órán keresztül használhatjuk. A BlitzWolf BW-BL2 2 In 1 bluetooth V5.0 adapter csak 10$-ba kerül.

A BlitzWolf BW-BL2 2 In 1 bluetooth V5.0 adaptert itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás