Az Ulefone Power Armor 13 követi a Power széria hagyományait és egy 13200mAh kapacitású akkumulátorral ellátott telefont dobtak össze, ami ellenáll szinte minden külső behatásnak.

armor 13 1

Az Ulefone Power Armor 13 megerősített ütés és vízálló házzal rendelkezik, ami por, víz és ütésállóvá teszi. Már a strapamobilok is mindent tudnak, amit elvárnánk tőlük, így már NFC-vel is rendelkezik és akár vezeték nélkül is tölthető az akkumulátora, ami visszafelé is képes tölteni akár egy mobiltelefont. Ekkor jön jól a méretes telep, hiszen nem csak akár 5 napig képes működni egy feltöltéssel, de energiát is nyerhetünk belőle a Qi töltés által.

A 6,81 colos kijelzőméret is a phablet kategóriába sorolja, ami 2400 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik. Az előlapra 16 megapixeles kamera került, a hátlapi fő szenzor 48, míg a kiegészítő optikák szenzormérete 8+2+2 megapixel.

armor 13 2

A telefon meghajtásáról a MediaTek Helio G95 gondoskodik, ami maximum 2.05Ghz-es órajelre képes. Memóriából 8GB-ot kapunk, a tárhely mérete 256GB és lehetőség van microSD memóriakártya használatára is, akár 1TB méretig.

armor 13 4

A Power Armor 13 támogatja a hazai 4G hálózatot is, ellátták 2.4 és 5GHz-es WiFi-vel, 5.0-s Bluetooth-al és FM rádióval is. Az Ulefone Power Armor 13 az előrendelői akcióban 319$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítást választva áfa/vámmentesen rendelhetsz meg.

Az Ulefone Power Armor 13 modellt itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás