Sokan talán a Black Shark mobiltelefonoknál láthattak mobiltelefon hűtőt, azonban a BlitzWolf egy univerzális modellt dobott a piacra, amit bármilyen gyártó, bármilyen modelljével használhattok, hogy egy kis hűvöset biztosítsatok a melegben, játéktól felmelegedett mobiltelefonunknak.

BlitzWolf BW-MPR 266 grammos méretével nem túl nehéz, így hosszabb használati idő mellett sem lesz zavaró a súlya. Type-C kábellel látták el, így egy külső akkumulátorról használhatjuk, ha pedig a telefont is töltenénk, a töltőkábelt bevezethetjük a hűtőbe, ahonnan egy újabb Type-C kábellel tölthető a mobiltelefon.

BlitzWolf BW-MPR 1

Méretét tekintve univerzális, 65-87 milliméter magas telefonokhoz használható az alumínium hűtő felülettel, szilikon borítású talpakkal ellátott ventilátor, ami 14.99$-ba kerül a Banggood kínai raktárában. Az EU Priority Line szállítás áfa/vámmentes.

A BlitzWolf BW-MPR mobiltelefon hűtőt itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás