A BlitzWolf BW-ANC5 a gyártó fejhallgatói között ez képviseli most a felsőkategóriát. Az első fejhallgatójuk, amit vezetékkel, vezeték nélkül is használhattok, de már aktív zajszűréssel is elláttak.

BlitzWolf BW-ANC5 1 A Bluetooth 5.0 kapcsolatot a BES2300YP chip segíti, ami támogatja a A2DP1.3/AVRCP1.5/HFP1.6 profilokat és az AAC kódolást is. A 40 milliméteres driverekkel rendelkező fejhallgatót érzékelővel is ellátták, így amikor levesszük a fejünkről, megállítja az épp aktuálisan játszott zeneszámot.

BlitzWolf BW-ANC5 4

Nem csak a vezeték nélküli kapcsolaton, de a 3.5 milliméteres kábelén keresztül is használhatjuk. Aktiválható az aktív zajszűrés mód, hogy a beépített mikrofonjainak köszönhetően egy ellenkező amplitúdójú hangot generálva, kioltsa a zajokat. Nem csak zajszűrést, de ambient módot is kapott, amivel képes felerősíteni a külső hangokat, így beszélgetni is tudunk a mellettünk ülővel és halljuk a küvilág zaját akkor is, amikor az rajta van a fejünkön.

A 750mAh kapacitású akkumulátorát USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel, amivel 50 órán át használhatjuk normál, vezeték nélküli módban és 40 órán keresztül az aktív zajszűréssel. A BlitzWolf BW-ANC5 a kedvezmény kóddal 89.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhettek meg.

A BlitzWolf BW-ANC5 fejhallgatót itt találod meg

Kupon: BGANC5

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

 

Megosztás

Hozzászólás