A BlitzWolf BW-AH1 használata egyszerű, mindent tud, amire szükségünk lehet, a választható ezüst, arany és rózsaarany színek remekül illenek minden női kézre.

A fent felsorolt színek mindegyike mágneses szíjjal rendelkezik, azonban elérhető egy kék szilokon szíjas modell is csattal ellátva, ha nem szereted a fém pántokat. Annyira kelendő a BlitzWolf BW-AH1 okosóra, hogy rettentő gyorsan fogynak a készletek. Ami érthető is, mert egész jól sikerült a BlitzWolf hölgyeknek szánt órája. Ezért nálunk is most csak a kék szíjjal rendelkező modell járt, ami a négy lehetséges választék közül egy unisex modell lett, a kék szíj és ezüstszínű háznak köszönhetően, amit egy maszkulinabb számlappal férfiak is használhatnak.

BlitzWolf BW-AH1 (1 of 13)

BlitzWolf BW-AH1 (3 of 13)

A 46.5 x 13.7 milliméteres óratok 20 milliméteres szíjjal rendelkezik, ezeket szerencsére akár szabadon cserélhetjük saját kezűleg is a szabványos méretnek köszönhetően. A kör alakú, fém külsővel rendelkező házban 1.28 colos és 240 x 240 pixel felbontású kör alakú kijelzőt találunk, ami már IPS technológiát használ, aminek fényerejét 4 lépésben szabályozhatjuk. Fényérzékelő nem került bele, így a fényerősség állítást manuálisan végezhetjük az óra menüjéből.

BlitzWolf BW-AH1 (2 of 13)

Az érintésérzékeny vezérlés egyszerűvé teszi a használatot. Az óra felébresztését a csuklónk elfordításával vagy a korona megnyomásával érhetjük el. Csak ezt az egy fizikai gombot kapjuk, többre nem is lesz szükség az ujjal való használatnak köszönhetően. Az óra hátulja műanyag borítást kapott, ami nem csak súlycsökkentés szempontjából jó hír, de az izzadságot is jól tűri. Itt található a mágneses töltőcsatlakozó érintkezője és az optikai szenzor, amivel pulzus, vérnyomás és véroxigénszint mérést is indíthatunk.

BlitzWolf BW-AH1 (5 of 13)

Rengeteg számlapból választhatunk, különböző színűek, rengeteg stílussal, analóg és digitális óralappal  is rendelkeznek, de beállthatunk saját számlapot is. Az óra az alacsony energiafelhasználású Bluetooth 5.0 kapcsolatot használja, a telefonos szoftverét használhatjuk Android és iOS mobiltelefonokkal is. Az óra és a telefonos alkalmazás menüje is angol nyelvű, de az ikonoknak köszönhetően mindent könnyen megtalálhatunk rajta.

Lehetőség van különböző mobilos alkalmazások órán történő megjelenítésére is, így értesítést kaphatunk a bejövő hívásokról, SMS-ekről, Messenger, Viber, WhatsApp, stb üzenetekről, de választható a Skype, Snapchat és megannyi más app értesítés kijelzése is.

Nem is beszélhetnénk óráról, ha nem tudna ébreszteni. Ilyenkor lágyan megrezegteti a karunkat, hogy ideje felébredni. Kapott mozgásfigyelmeztetést is, így jelez, ha ideje lenne felállni a székből (ez természetesen kikapcsolható).

BlitzWolf BW-AH1 (9 of 13)

A mozgásfigyelés automatikus, így megtaláljuk benne, hogy az adott napon hány lépést tettünk meg és ez hány kilométernek, illetve mennyi elégetett kalóriának felel meg. A sport módok közül képes mérni a séta, futás, úszás, kerékpározás, tenisz, foci, tánc jóga és megannyi módot is.

Az óra menüje pofonegyszerűen használható. Az oldalra, fel-le lapozó mozdulatokkal mindent elérünk. Lehetőség van a telefonon játszott zene vezérlésére is, távoli fotózásra. Megnézhetjük az óra akkumulátorát a gyorsbeállítás menüben és az utoljára kapott üzenteket is. Ezen a ponton külön pozitívum, hogy a Messenger üzenetek ékezetes karaktereit is képes megjeleníteni, de képet, emoji-t sajnos nem képes kijelezni, de a fontos tartalmakról nem fogunk lemaradni.

Kapott alvásfigyelést is, amivel kielemezhetjük mennyit töltöttünk mélyalvásban, hányszor keltünk fel. A pulzusmérés jól érzékel, szinte 100%-osan működik. Külön extraként pedig véroxigénszint és vérnyomásmérést is kapunk.

óra menü

Van időjárás alkalmazás és stopper funkció is, így valóban minden kívánalomnak megfelel a BlitzWolf okosórája. A 160Ah kapacitású akkumulátorát a mágnesesen csatlakozó kábelével 2 óra alatt teljesen feltölthetjük. A mágneses fej biztonságot is nyújt, így egy véletlen leeséstől is megvédi az órát, mert a mágnes kiold és nem találjuk a földön az órát, ha beleakadnánk a kábelébe. Egy feltöltéssel használattól függően 7 napig képes üzemelni, ami igazán remek hír. Ezáltal egy hónapban is csak négy alkalommal kell felraknunk a töltőjére.

óra menü 1

A BlitzWolf BW-AH1 remekül működik, a menüje egyszerű, de gyors. Az óra olcsó, de az ezüst, arany és rózsaarany színben választható modell fém szíja és színre fújt háza miatt akár egy jóval drágább okosórának is gondolhatnánk. A BlitzWolf BW-AH1 minket meggyőzött, amivel párunknak egy olcsó, de könnyen használható okosórát adhatunk ajándékba. CZ raktárból áfa és vámmentesen rendelhetsz.

A BlitzWolf BW-AH1 okosórát itt találod meg

Ha kínai raktárból rendelsz, akkor a BGBWAH1 kódot használd és az EU Priority Line szállítást, amivel áfa/vámmentesen rendelhetsz,

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás