Mielőtt még elolvasod a Liven G-5 olajmentes, forrólevegős sütő tesztjét, érdemes átfutnod a BlitzWolf BW-AF1 hasonló sütőjének a tesztjét, mert tudásban szinte majdnem megegyezik a két készülék. A Liven G-5 előnye az olajmentes sütés, kevesebb illatanyag és kis méret, ami remek választássá teszi egyedül élőknek vagy pároknak egyaránt.

Liven G5 (1 of 9)A BlitzWolf hasonló termékének csomagolása nagyon ingerszegényre sikeredett. Ezzel szemben a Liven G-5 olyan, ami megállná a helyét bármelyik bevásárlóközpont polcán is. A zöld dobozon belül, mivel igazi kínai termékről beszélünk, a több oldalas leírás is kínai nyelvű. De ez nem akadály, hiszen a sütő használata pofonegyszerű. Tartozékként még egy szilikon fejű csipeszt is kapunk, megkönnyítve az ételek behelyezését és kivételét.

Liven G5 (4 of 9)

A kis sütő letisztult formát kapott, amolyan faékegyszerűségű megjelenéssel. Az oldalai lekerekítettek, a felső rész pedig síkegyenes az edzett üvegfelületnek köszönhetően, ahol a kijelzőt és az érintésérzékeny gombokat találjuk.

Liven G5 (3 of 9)

A Liven G-5 kosarának kapacitása 2.5 literes, ami kevesebb, mint a fele a BlitzWolf BW-AF1 sütőjéhez képest. A kisebb kapacitás megmutatkozik a méretén is, hiszen sokkal kisebb, mint a farkasos gyártó terméke. A 28.1 x 23 x 29 centiméteres méretek mellé 3 kilogrammos súly párosul. A leírásában szerepelt, hogy a BW termékével ellentétben ez nem európai szabványú aljzattal érkezik, de sebaj, egy átalakító és már használhatjuk is, hiszen a 220V-os hálózaton is működik.

BlitzWolf BW-AF1 (6 liter) & Liven G-5 (2.5 liter)

Liven G5 (6 of 9)

Ahogyan minden hasonló eszköznél is, az olajmentes sütéshez pofonegyszerű metódust használnak. A kosár rész felett egy spirális fűtőszál található, ami előállítja a kellő hőmennyiséget, felette pedig egy ventilátor forgatja és fújja a levegőt minden irányba, hogy a belehelyezett ételeket 360 fokban körbejárhassa.

Liven G5 (5 of 9)

A sütő 2.5 literes kapacitása által egy főre kiválóan lehet benne sültkrumplit sütni, mellette pedig akár csirkeszárnyakat is betehetünk. Ha két főre szeretnénk ilyen ételt készíteni, akkor már ügyeskednünk kell és elsőre a körettel kell végeznünk, utána a hússal, ha mindketten nagyétkűek vagyunk. Egy kicsit csalhatunk is, ahogyan én is teszem és egy olaj spray segítségével egy kis mennyiséget a sütni kívánt ételekre fújhatunk, de ezt akár el is hagyhatjuk.

A forrólevegős sütő tetején találjuk az érintésérzékeny gombokat, amivel kiválasztható, hogy milyen ételt készítsünk benne. De természetesen nem csak a fedlapon találhatóakat, hanem bármilyen mást is megsüthetünk benne. Kiválaszthatjuk a hőfokot és sütési időt is. Menet közben könnyedén ellenőrizhetjük, hogy áll az ételek sülése. Ehhez csak ki kell húznunk a kosarat, a sütő automatikusan megáll, visszahelyezve újraindul. Ez jól jön sültkrumpli sütésekor, amikor nem árt, ha bizonyos időközönként összerázzuk a sülni való burgonyát.

A tapadásmentes bevonatnak köszönhetően könnyedén tisztántarthatjuk a kosarat. Az alsó rész kivehető, hogy ne süljenek oda az ételek a kosár aljához, hanem teljesen körbejárja a forró levegő. Használat után pedig könnyedén elmosható.

Milyen lett a Liven G-5?

Ha egyedül élnék, ezt választanám a BlitzWolf BW-AF1 helyett, hiszen jóval kevesebb helyet foglal és a kapacitása pont elegendő egy fő számára. A használata pofonegyszerű, a működésében nincs hiba, megjelenését tekintve pedig még fel is dobhatja a konyha enteriőrt.

A Liven G-5 olajmentes sütő a kedvezmény kóddal az áfa/vámmentes európai raktárból 77.99$-ba (24.500 forintba kerül)

Kupon: BGHH002

 

A BlitzWolf BW-AF1 a kedvezmény kóddal csak 2 ezer forinttal kerül többe (szintén európai raktárból), de ezért majdnem kétszer akkora kapacitást kapunk, így ez talán jobban megéri

Kupon: BGDC0684

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás