Az Oukitel mindig is az olcsó mobiltelefonjairól volt ismert. Az Oukitel C21 Pro külsejéről iPhone 11 Pro, iPhone 12 Pro modellek juthatnak az eszünkbe. Azonban az Android 11 rendszerrel, 4GB memóriával, 64GB tárhellyel tökéletes választás a 32 ezer forintos mobiltelefon.

Oukitel C21 Pro A 6.39 colos kijelző 1560 x 720 pixeles felbontással rendelkezik és szerencsére már nem notch sziget, hanem csak egy apró furat árulkodik az előlapi kamera hollétéről. Az Oukitel teljes egészében felkészítette a modellt az európai piacra, így kapott B20-as modemet, amivel idehaza is elérhető a 4G LTE hálózat. Az Android 11 rendszerben pedig a magyar nyelvű felületet is választhatjuk.

Hardveres fronton a mérnökök választása a MediaTek P22 lapkára esett, ami a belépőszinten foglal helyet. A 8 magos, maximálisan 2.0GHz-en járó CPU 75.000 körüli pontszámra képes az AnTuTu benchmarkban. A belső tárhelyének mérete 64GB, de lehetőség van microSD memóriakártya használatára is. Memóriából 4GB-ot kapunk, amivel jó darabig biztosan elleszünk.

Oukitel C21 Pro 3

Az előlapra egy 8 megapixeles felbontással és f/2.2 rekeszértékkel rendelkező Omnivision OV8858 kamera került. A hátlapon a fő optika 21 megapixeles, mellette pedig egy 2 és 0.3 megapixeles optikákat kapunk. A kamerák fölé került a hátlapi LED vaku, a biztonságért felelős ujjlenyomat olvasó a telefon oldalán kapott helyet.

Oukitel C21 Pro 2

Oukitel C21 Pro 1

GPS/BEIDOU/Glonass műholdtámogatás, Bluetooth 5.0 és 2.4/5GHz-et kezelő WiFi is helyet kapott az Oukitel C21 Pro mobiltelefonban, így semmiben sem fogunk hiányt szenvedni. A 4000mAh kapacitású akkumulátorát az európai fejjel rendelkező adapterével tölthetjük fel, amely 10W teljesítménnyel rendelkezik. Az Oukitel nagyon jól árazta be a C21 Pro modellt, hiszen az előrendelői akcióban 99$-ba, azaz 31.000 forintba kerül, amihez az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

Az Oukitel C21 Pro mobiltelefont itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás