Remek áron, 22 ezer forintért szerezhetitek be a Deerma VC20 Plus akkumulátoros porszívót, amihez ingyenes szállítás jár az európai raktárból. Ennek köszönhetően plusz költségek nélkül, áfa és vámmentesen rendelhetitek meg a 150W teljesítményre és 8000Pa szívóerőre képes akkumulátoros porszívót.

xiaomi_deerma_vc20_plus.JPG

Egyszerre lehet kicsi és nagy is, attól függ mire is használnánk. Ha az autót takarítanánk elég csak egy fejet feltenni a kisméretű testre, ha a lakásban a padlót porszívóznánk, akkor a hosszú csővel ezt is könnyedén megoldhatjuk. A fejben motorikusan forgó sörték vannak, hogy ne csak porszívózzon, de a szőnyeg szálai közül is eltávolíthassa a lehető legtöbb szennyeződést.

xiaomi_deerma_vc20_plus_1.JPG

 A Xiaomi Deerma VC20 Plus 0.6 literes portartállyal rendelkezik, a kis fejeknek köszönhetően kiváló lehet az autó tisztántartásához is. Kétféle szívóerőt választhatunk, a kisebb teljesítményen 30 percig használhatjuk, míg az erősebb 8000Pa szívóerővel 18 percen keresztül használhatjuk az akkumulátorának köszönhetően.

xiaomi_deerma_vc20_plus_3.JPG

xiaomi_deerma_vc20_plus_2.JPG

A Banggood Cseh (CZ) raktárának köszönhetően áfa és vámmentesen rendelhetitek meg és még a szállítás is ingyenes. A Xiaomi Deerma VC20 Plus 69.99$-ba (22.000 forintba) kerül.

A Deerma VC20 Plus akkumulátoros porszívót itt találod meg

🔹Kupon : BGHU0760

Jobban érdekel az erőbajnok BlitzWolf akkumulátoros porszívó? A 25000Pa szívóerőre képes gép is európai raktárból vásárolható meg

🔹Kupon : BGHU0736

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás