A BlitzWolf BW-LT20 okos lámpa a wifi kapcsolatnak köszönhetően a mobiltelefonoddal is fel/le kapcsolható és még a színhőmérsékletét és fényerejét is szabályozhatod. A kuponunkkal 10 ezer forint alatt megvásárolhatod és az európai raktárnak köszönhetően áfa/vámmentesen rendelheted meg.

Blitzwolf BW-LT20 mennyezeti lámpa

🔹Kupon : BGa8efc4

A 34.5 centiméteres átmérővel rendelkező lámpa 24W-os, maximális fényereje 1800Lm. 24 darab SMD3030 LED adja a 2700-6500K fok közötti szabályozható fényerőt. Szerencsére nincs megszabva köztes érték, így a telefonos alkalmazásban egy csúszka segítségével magunk állíthatjuk be a megfelelő színhőmérsékletet.

Olvasd el a tesztünket

dda6d796-8e99-495a-ab43-06514c9e95f5.jpg

A 120 fokos szögben világítani képes lámpának nem csak a színhőmérsékletét, hanem a fényerejét is szabályozhatjuk a telefonos alkalmazás segítségével. Attól sem kell tartanunk, hogy ha párunk nem lenne otthon, akinek a telefonjára lett beállítva a lámpa vezérlő szoftvere. Szerencsére a BlitzWolf erre is gondolt, így megoszthatjuk másokkal is az engedélyt egy csoport létrehozásával, így bárki hozzáférhet a lámpa vezérléshez, akit csak szeretnénk. Legyen az szülő, nagyszülő vagy a gyerekek.

68f8c88a-bcc9-45ab-9d33-e06f580bccf8.jpg

Az okos mennyezeti lámpa a kedvezmény kóddal nagyon olcsón vásárolható meg. Ilyen tudással, ezen az áron nem  sok hasonló lámpa a hazai piacon. A kedvezmény kóddal 29.99$-ba (~9.500 forintba) kerül, ingyenes szállítással, európai raktárból (CZ).

A BlitzWolf mennyezeti lámpát itt találod meg

🔹Kupon : BGa8efc4

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás