A KUU A10 nem túl ismert, ahogyan a Wiibuying webáruház sem. Azonban most vettem fel velük a kapcsolatot és jó hírünk van. A webáruház szállít Magyarországra is és jó pár termékük elérhető európai raktárból is. De ezen kívül náluk is van áfa/vámmentes szállítás is, amivel Kínából is plusz költségek nélkül rendelhetünk, akárcsak a Banggood webáruházból.

A KUU A10 teljes értékű billentyűzetet kapott, azaz találunk rajta numerikus gombokat is, ám a klaviatúra angol kiosztást használ. A laptop a legvékonyabb részén 18.6 milliméter magas, a 15.6 colos megjelenítője 1920 x 1080 pixeles felbontást kapott, felette egy 0.3 megapixeles kamera is található.

kuu a10 2

Memóriából 8GB DDR RAM-ot kapunk, a tárhelye egy 256GB-os M.2 SSD meghajtó, így idővel akár nagyobbra is cserélhető. Processzora egy keveset fogyasztó Intel Celeron J4125 CPU, ami 4MB cache-el rendelkezik és 10 wattal is beéri. 4 magot kapunk, a processzor alap órajele 2.0GHz, ami 2.7GHz-ig skálázódhat.

kuu a10

Sztereó hangszórókat kapunk, oldalt pedig 2 darab USB3.0, 3.5 milliméteres fülhallgató, mini HDMI és tápcsatlakozót találunk. A KUU A10 lengyelországi (Poland) raktárból rendelhető meg, így áfa/vámmentesen érkezik meg hozzátok. Az ára a kuponnal pedig 367$, azaz körülbelül 113 ezer forint. Tedd mellé a virtuális kosaradba a Xiaomi hátizsákját is és a végén kiírja, hogy a 10 literes kapacitással rendelkező táskát ingyen kapod meg.

A KUU A10 laptopot itt találod meg

Kupon: WIIA10BL

Az ajándék Xiaomi hátizsákot, amit a laptop mellé tehetsz a kosaradba, itt találod meg

 

kuu a10 header 2

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás