Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Elektromos légycsapó, szuper gyors pendrive és sok minden más is…

A BlitzWolf BW-IS21 mozgásérzékelős riasztó és ajtócsengő

BlitzWolf BW-IS21 mozgásérzékelős riasztó és ajtócsengő. A mozgásérzékelőjének és az előre beállított dallamának vagy üdvözlő hangjának köszönhetően akár egy üzletben is használható. De otthon is jó szolgálatot tehet, mert amint mozgást érzékel képes akár riasztásra is.

BlitzWolf BW-IS21 1

Tápellátása microUSB kábelen keresztül történik, a WiFi kapcsolatnak köszönhetően a telefonunkkal konfigurálhatjuk. A fényjelzésnek köszönhetően vizuális megjelenítést alkalmaz, hogy üdvözlő, riasztó, stb. funkcióban működik-e.

BlitzWolf BW-IS21 2

Áramszünet esetére akkumulátorral is ellátták, ami 300mAh kapacitással rendelkezik. 6 különböző üdvözlést ismer angol, japán, kínai, kantoni, koreai, thai nyelveken és 24 dallamot választhatunk ki. A szenzorának érzékelési távolsága maximum 5 méter, így ideális akár egy üzlethelyiségben vagy odahaza használni.

A BlitzWolf BW-IS21 mozgásérzékelős riasztót és ajtócsengőt itt találod meg

Kupon: BG3550a6

_____________________________________________________

UGREEN CM416 elosztó

UGREEN CM416 elosztó

USB-A vagy USB Type-C csatlakozóval is választhatjuk a UGREEN elosztóját. Bármelyik verziót is használjuk, mindegyiken 4 USB-A csatlakozót kapunk.

UGREEN CM416 elosztó 2

A normál USB portos verziót egy microUSB csatlakozóval is ellátták, amivel megtámogathatjuk 5V/2A energiával egy mobiltelefon töltőről, hogy képes legyen meghajtani egy merevlemezt is. A Type-C portos modellnek nincs ilyenre szüksége, hiszen a laptopról képes ekkora energiamennyiéget felvenni, hogy az elegendő legyen egy merevlemez használatához.

A UGREEN CM416 elosztót itt találod meg

Kupon: BGUG706

_____________________________________________________

BlitzWolf BW-UP2 USB3.2 64GB-os pendrive

BlitzWolf®BW-UP2 USB3.2 Gen 2 Flash Drive 64/128/256GB with Super ...

A gyártó leggyorsabb pendrive-ja, ami már 220MB/s írási sebességre képes. Ilyen tempó mellett egy perc alatt, több, mint 10GB adatot is felmásolhatunk rá. Az olvasási sebessége majdnem kétszerese az írási tempójának. 410MB/s maximális olvasási sebességre képes ez a 64, 128 és 256GB-os verzióban kapható modell.

BlitzWolf BW-UP2 – extrém gyors, nagy kapacitású pendrive olcsón ...

A leggyorsabb USB3.2 csatlakozás miatt és a gyors chipek által érhető ez a sebeség, ami az átlagos pendrive-hoz képest négyezeres tempóra képes. Az alumínium háznak köszönhetően sokkal strapabíróbb, mint a műanyag házas társai.

A BlitzWolf BW-UP2 USB3.2 pendrive-okat itt találod meg

_____________________________________________________

70mai Midrive TP03

Már találkozhattatok a 70mai Midrive TP03 elektromos pumpájával, hiszen nálunk is volt már teszt róla. Amióta megvan, kötelező kellék az autó csomagtartójában.

A dobozforma hátulján, egy ajtó alatt találjuk felfűzve a szivargyújtós véget, körben feltekerve a gumi fújó szárat, a fedél alatt pedig még találunk egy tűszelep toldót, egy fém szárat ha például focilabdát fújnánk fel és egy műanyag fejet matracokhoz.

Ha a szivargyújtós véget csatlakoztatjuk, a pumpa automatikusan bekapcsol. Rátekerve a szelepre azonnal kijelzi a kerékben található nyomást. A +/- gombokkal beállítható a kívánt érték majd jöhet a pumpálás. A leírás szerint egy teljesen lapos kereket a kívánt nyomásra 5 perc alatt képes felfújni.

A Banggood előrendelői akciójában 35.99$-ba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

_____________________________________________________

BlitzWolf BW-MLT3 elektromos légycsapó

BlitzWolf BW-MLT3 elektromos légycsapó

Nem a szó szoros értelembe vett légycsapó ez, hanem egy elektromos modell, amivel elég csak a levegőben megsuhintani a rovarokat és azonnal az örök vadászmezőkre térve hullanak alá.

BlitzWolf BW-MLT3 elektromos légycsapó 2

BlitzWolf BW-MLT3 elektromos légycsapó 1

Az 1200mAh kapacitással rendelkező termék UV fényt is kapott, így nem csak a nyelét fogva használhatjuk, hanem összecsukva az asztalra letéve odavonzza a rovarokat, amiket a 3000V feszültségnek köszönhetően likvidálja azokat. Ezáltal egy igazi 2 az 1-ben terméket kapunk.

A BlitzWolf BW-MLT3 elektromos légycsapó 26.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line áfa/vámmentes szállítással rendelj meg

__________________________________________________

A BlitzWolf BW-OLT8 lámpájának köszönhetően nem kell kábelezni, kapcsolót felhelyezni a falra. Elég csak pár csavarral felfogatni és máris működik.

BlitzWolf BW-OLT8 3

Az energiát a napelemek segítségével gyűjt, amit a 2200mAh kapacitású akkumulátorában tárol el. Bátran használhatjuk kültéren is, mert IP64 védettséggel is rendelkezik. A napelem és cellák ideális működéséhez 0-45 Celsius fok az ideális, de a korábbi BlitzWolf kültéri lámpám is már 3 éve működőképes, elviseli a hideg téli időt is.

BlitzWolf BW-OLT8 2

A BW-OLT8 lámpában 180 darab apró led található, amik 500 Lumen fényerősséget biztosítanak. A távirányítójának köszönhetően 3000, 4500 és 6500 Kelvin fokos színhőmérsékletet is kiválaszthatunk. Fény és mozgásérzékelővel is rendelkezik, így csak sötétben kapcsol fel, az érzékelési távolság maximálisan 8 méter lehet, amit 120 fokos szögben képes érzékelni.

BlitzWolf BW-OLT8 3

BlitzWolf BW-OLT8 1

A flexibilis nyaknak köszönhetően a nekünk megfelelő pozícióba állíthatjuk, hogy a legoptimálisabb lehessen az energiafelvétel és a legjobban irányított világítást nyújtsa számunkra. 29.99$-ba kerül, az EU Priority Line szállítással áfa/vámmentesen rendelheted meg.

A BlitzWolf BW-OLT8 napelemes lámpát itt találod meg

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás