BEZIOR X1500 a fatbike kategóriában játszik, de nem csak a kerekei nagyobbak egy átlagos kerékpárhoz képest, hanem az akkumulátorának kapacitása is, amivel tisztán elektromos üzemmódban 45 kilométert tehetünk meg.

A 26 colos kerekeinek köszönhetően akár a legnehezebb terepekre is kimerészkedhetünk vele. A széles abroncsok által nem csak terepen, de homokon vagy akár havas úton is sokkal jobb tapadást biztosít. Az alumínium váz összecsukható, így arra is lehetőségünk van, hogy betegyük a kerékpárt az autó csomagtartójába.

BEZIOR X1500 3

BEZIOR X1500 1

Természetesen elöl és hátul is teleszkópokat találunk. Az 1500W teljesítményű motor erejének optimális kihasználására váltót is kapunk. A 12.8Ah kapacitású akkumulátor segítségével, azaz a tekerés mellett egy kis elektromos rásegítéssel akár 100 kilométert is megtehetünk egy feltöltéssel. Tisztán elektromos módban maximum 45 kilométert tehetünk meg vele. Az akkumulátora kivehető, így az a lakásban is feltölthető.

BEZIOR X1500 2

A kormányon az első és hátsó tárcsafékkel rendelkező kerekek fékkarját találjuk. A sebességváltó karok között egy kijelzővel is ellátott fedélzeti computert kapunk, ami kijelzi a pillanatnyi sebességünket, a megtett távolságot és az akkumulátor kapacitását. A kerékpár beépített első ledes lámpával is rendelkezik. A TomTop webáruháznak köszönhetően nem kínai, hanem európai raktárból rendelhető a BEZIOR X1500 fatbike. Így áfa és vámmentesen, ingyenes és rövid szállítási idővel rendelhető meg az elektromos terep kerékpár.

A BEZIOR X1500 elektromos fatbike 1530$-ba kerül, ami európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

1 hozzászólás

Hozzászólás