360_s7_6.jpg

Egy ideje a piacon van a méltán híres Roborock S50 robotporszívó ellenfelének titulált 360 s7, ami szinte ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a nagy „kínai terméke”! A mostani akció keretében nem csak kedvezmény kóddal csökkenthetjük a 360 S7 árát, de európai raktárból, áfa/vámmentesen rendelhetitek meg.

A 360 S7 3.200mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, így akár egy 80-100 négyzetméter alapterületű helyiséget is képes kitakarítani egy feltöltéssel. Az oldalsó kör seprű mögött találjuk a szívónyílást, ami 2000Pa szívóerőre képes. A mellékelt víztartályát is feltehetjük rá, így a felmosó fejjel, porszívózás után fel is törölhetjük vele a padlót.

360_s7_3.jpg

Természetesen van WiFi-s vezérlés is, az LDS szenzoros érzékelőjével felismeri a szobát és a benne található tárgyakat, bútorokat és így tervezi meg a legideálisabb takarítási módot. Szerencsére nem kell minden takarítás után szűrőt vásárolnunk, hiszen azokat úgy alakították ki, hogy egyszerűen ki lehessen mosni.

360_s7_5.jpg

Lehetőség van manuális vezérlésre, állíthatunk időzítést is, így akkor is önállóan indul el takarítani, ha nem tartózkodunk otthon. A mobiltelefonos alkalmazás WiFi kapcsolaton keresztül kommunikál a porszívóval, de arra is lehetőségünk van, hogy a mobiltelefonunkon keresztül az Amazon Alexa alkalmazás segítségével mobilinterneten keresztül adjunk neki parancsot, ha épp vendégekkel térnénk haza és azt szeretnénk, hogy felporszívózza a lakást. A folyamat végén pedig automatikusan visszaáll a dokkolójára és feltölti magát.

360_s7_2.jpg

A takarítás megtervezéséhez lehetőség van a porszívó lézeres rendszerének használatával, hogy felismerje a szobát és kirajzolja a helyiség, nagyobb tárgyak körvonalait az alkalmazásban. A kijelző, az ujjunkkal négyzetet rajzolva pedig megadhatjuk neki, hogy melyik részt takarítsa ki. A 360 S7 roborporszívó a Geekbuying európai raktárából 239$-ért, azaz mintegy 73 ezer forintos áron megvásárolható.

360 S7 robotporszívó

Kedvezmény kód: ROBO360S7

 

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás