xiaomi_youpin_waewoo_1.jpg

Elég csak egy eszközt vásárolnunk, amely megoldhatja mindkét problémánkat, ha épp egy légtisztítót keresnénk a lakásunk levegőjének tisztántartására. Mellette pedig szeretnénk a nyári napokon egy ventilátort behelyezni a lakásunkba. A Youpin lapát nélküli ventilátora mindkét problémát megoldja.

xiaomi_youpin_waewoo_3.jpg

xiaomi_youpin_waewoo_4.jpg

A ventilátor 95.3 x 23.5 x 23.5 centiméteres méretekkel rendelkezik, súlya pedig csak 3.7 kilogramm. Fokozata 9 lépésben állítható, a beépített szűrőnek köszönhetően pedig a levegőt is tisztítja azáltal, hogy megszűri a PM 0.3, azaz a 0.3 mikrométer méret feletti részecskéket. Az érintésérzékeny vezérlésnek köszönhetően állíthatunk időzítőt is 15, 30, 45 és 60 perce is, ami után automatikusan kikapcsol.

xiaomi_youpin_waewoo_2.jpg

xiaomi_youpin_waewoo_5.jpg

A lapát nélküli megoldás biztonságosabb, főleg ha kisgyermekünk is van. A fej 60 fokban képes forogni a beépített motoroknak köszönhetően, a dőlésszöge pedig 20 fokos tartományban előre és hátra is állítható. A Youpin ventilátort európai raktárból rendelhetjük meg áfa és vámmentesen 179.99$-ért a TomTop németországi (Germany) raktárából.

A Youpin ventilátort itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás