A BlitzWolf BW-OLT8 lámpájának köszönhetően nem kell kábelezni, kapcsolót felhelyezni a falra. Elég csak pár csavarral felfogatni és máris működik.

BlitzWolf BW-OLT8 3

Az energiát a napelemek segítségével gyűjt, amit a 2200mAh kapacitású akkumulátorában tárol el. Bátran használhatjuk kültéren is, mert IP64 védettséggel is rendelkezik. A napelem és cellák ideális működéséhez 0-45 Celsius fok az ideális, de a korábbi BlitzWolf kültéri lámpám is már 3 éve működőképes, elviseli a hideg téli időt is.

BlitzWolf BW-OLT8 2

A BW-OLT8 lámpában 180 darab apró led található, amik 500 Lumen fényerősséget biztosítanak. A távirányítójának köszönhetően 3000, 4500 és 6500 Kelvin fokos színhőmérsékletet is kiválaszthatunk. Fény és mozgásérzékelővel is rendelkezik, így csak sötétben kapcsol fel, az érzékelési távolság maximálisan 8 méter lehet, amit 120 fokos szögben képes érzékelni.

BlitzWolf BW-OLT8 3

BlitzWolf BW-OLT8 1

A flexibilis nyaknak köszönhetően a nekünk megfelelő pozícióba állíthatjuk, hogy a legoptimálisabb lehessen az energiafelvétel és a legjobban irányított világítást nyújtsa számunkra. 29.99$-ba kerül, az EU Priority Line szállítással áfa/vámmentesen rendelheted meg.

A BlitzWolf BW-OLT8 napelemes lámpát itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás