Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Mobil légtisztító a BlitzWolf-tól, remek akkumulátoros porszívó nagy szívóerővel és sok minden más…

GameSir X2 kontroller mobiltelefonokhoz

 

GameSir X2

A Type-C porttal rendelkező GameSir X2 egy igazi játékkonzol kontrollert varázsol a telefonunkból, amivel így egy kézi játékkonzolt kapunk.

GameSir X2 2

GameSir X2 1

Minden fontos gombot megtalálunk rajta, mint amiket a TV-hez tervezett konzolokon is megkapunk, így analóg karok, numpad és funkciógombok a kontroller elején található ravaszokkal együtt. A Type-C portjának köszönhetően Androidos mobiltelefonokkal használhatjuk, akár még emulátorokat is futtathatunk a telefonon, amivel a PS1, PSP vagy szinte bármilyen retró konzol által futtatott játékkal is játszhatunk a mai modern címek mellett a GameSir X2 kontrollerének köszönhetően. Az EU Priority Line szállítás most is áfa/vámmentes.

A GameSir X2 kontrollert itt találod meg

________________________________________________________

BlitzWolf BW-MGS1 nyakmasszírozó

A BlitzWolf sok termékkel, sok szegmensben képviseltetni önmagát. Nem csak a munka fáradtságait, egy hosszabb edzés utáni izomlázat, de akár még home office közben is használható a sálra emlékeztető masszírozó készülék.

BlitzWolf BW-MGS1 2

BlitzWolf BW-MGS1 1

Nem csak masszíroz, melegíteni is képes a kör alakú gép, amit a nyakra, hátra, de akár a derékra vagy bármilyen testrászünkre is felhelyezhetünk, lábra, combra egyaránt. A 15 perces masszázs közben változtathatjuk a sebesség intenzitását és a masszás módot is, de bekapcsolhatjuk közben a melegítő funkciót is.

A BlitzWolf BW-MGS1 nyakmasszírozót európai raktárból rendelhetitek meg áfa/vámmentesen

Kupon: 13f142

________________________________________________________

BlitzWolf BW-LT20 az okos mennyezeti lámpa

 d2f2ea93-9e79-4e0d-9d68-796142871840.jpg

A BlitzWolf BW-LT20 egy olyan remek ledes mennyezeti lámpa, amelynek fényerejét és színhőmérsékletét is szabályozhatjuk. Méghozzá a mai kor követelményének megfelelően okos módon, azaz a mobiltelefonunk segítségével.

A lámpa két változatban, fehér és csillagmintás verzióban kapható. A 34.5 centiméteres átmérővel rendelkező lámpa 24W-os, maximális fényereje 1800Lm. 24 darab SMD3030 LED adja a 2700-6500K fok közötti szabályozható fényerőt. Szerencsére nincs megszabva köztes érték, így a telefonos alkalmazásban egy csúszka segítségével magunk állíthatjuk be a megfelelő színhőmérsékletet.

dda6d796-8e99-495a-ab43-06514c9e95f5.jpg

A 120 fokos szögben világítani képes lámpának nem csak a színhőmérsékletét, hanem a fényerejét is szabályozhatjuk a telefonos alkalmazás segítségével. Attól sem kell tartanunk, hogy ha párunk nem lenne otthon, akinek a telefonjára lett beállítva a lámpa vezérlő szoftvere. Szerencsére a BlitzWolf erre is gondolt, így megoszthatjuk másokkal is az engedélyt egy csoport létrehozásával, így bárki hozzáférhet a lámpa vezérléshez, akit csak szeretnénk. Legyen az szülő, nagyszülő vagy a gyerekek.

68f8c88a-bcc9-45ab-9d33-e06f580bccf8.jpg

A BlitzWolf lámpája 37$-ba (~11.500 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

A BlitzWolf mennyezeti lámpát itt találod meg

________________________________________________________

iMars SD3 kisméretű hűtő az autóba vagy kempingbe egyaránt

 

Szivargyújtós alzattal és EU szabványú dugaljal is rendelkezik az iMars SD3, ami20 literes kapacitással rendelkezik, így ételt és italt is tárolhatunk benne. Az autóban is használhatjuk, de akár az utazás végeztével a hálózati aljzathoz is csatlakoztathatjuk.

iMars SD3 2

A hőmérsékletét akár -9 Celsius fokra is beállíthatjuk, amiben segítségünkre lesz az ajtón található gombsor és kijelző, amely a beállított értéket mutatja. Előnye, hogy nem csak hűteni, de melegíteni is tud, így egy elkészített ételt is melegen képes tartani addig, amíg azt el nem fogyasztjuk.

A hűtő-fűtő iMars SD3 európai raktárból (ES) áfa és vámmentesen rendelhető meg

________________________________________________________

BlitzWolf BW-TAP1 légtisztító

BlitzWolf BW-TAP1 2

Kimondottan a mobilis használatra tervezték a BW-TAP1-et, de akkor sem jön zavarba, ha fix helyen kell használnunk. A Banggood áruháznak köszönhetően európai raktárból rendelhető, így áfa és vámmentesen érkezik meg.

BlitzWolf BW-TAP1 5

A mobilis használat előnye, hogy nincs nagy energiaigénye, így 5V/1.5A elég, hogy működésre bírjuk, azaz egy mobiltelefon töltőről is működik. Ezt az opciót a gyártó még meg is fejelte, hiszen egy 10000mAh kapacitású akkumulátort is kapott, így akár még áramforrásra sincs szüksége a működéshez.

BlitzWolf BW-TAP1 1

Három erősségi fokozatból választhatunk, amivel 7, 10 és maximum 20 órán keresztül képes működni az akkumulátoráról, a kábelről pedig szinte bármeddig. A 16 x 16 x 26.8 centiméteres méret valóban nem túl nagy, de ezzel a mérettel is ideális egy 10-20 négyzetméter alapterületű helyiségbe.

BlitzWolf BW-TAP1 3

Egy OLED kijelzővel látták el, amin leolvasható a beállított sebesség, az akkumulátorának kapacitása, a levegőminőség visszajelző, amit színekkel jelez nekünk. Szűrőjének köszönhetően PM2.5, azaz a 2.5 mikronnál nagyobb szennyeződéseket is képes már kiszűrni.

A BlitzWolf BW-TAP1 kicsi, de abból a szempontból hiánytermék, hogy ezt bárhová magaddal viheted és ez teszi naggyá ezt a kisméretű légtisztítót. Az európai raktárból (PL) pedig csak 59.99$-ba kerül.

A kis légtisztítót itt találod meg

________________________________________________________

Qingping hőmérséklet és páratartalom mérő

 

A Xiaomi-nak korábban már volt egy szinte megszólalásig hasonló terméke. A mostani Qingping is a Xiaomi appját használja.

Qingping 1

Az LCD kijelzővel ellátott bluetooth kapcsolattal felszerelt eszköz működése pofonegyszerű. Méri a szoba hőmérsékletét és páratartalmát, ami a megjelenítőjén ki is jelez. A bluetooth kapcsolatnak köszönhetően a telefonunkon is elolvashatjuk az adatokat, de egy gateway-hez csatlakoztatva akár a Xiaomi ökoszisztéma része is lehet, amivel akár az is beállítható, hogy ha alacsony a páratartalom, kapcsolja be a párásítónkat.

Az ultra alacsony energiafelhasználásnak köszönhetően egy CR2430 típusú elemmel akár 8 hónapon keresztül is képes üzemelni. Az elem kapacitásáról a kijelzett értékek mellett egy kis ábra tájékoztat bennünket.

A Qingping hőmérséklet és páratartalom mérő 19$-ba kerül, a szállításhoz választ az EU Priority Line opciót

________________________________________________________

BlitzWolf BW-HC3 porszívó

BlitzWolf BW-HC1 4

A szintén akkumulátoros BlitzWolf BW-HC1 pár hete jelent meg, ami 25000Pa szívóerőre képes. Az új BlitzWolf BW-HC3 előnye, hogy három fokozatot, azaz három szívó erősséget választhatunk, amivel így 65, 40 vagy maximális fordulatszámon 18 percig használhatjuk. De még közepes erősségen is több, mint valószínű, hogy egy nagyobb lakást is kétszer kiporszívózhatunk vele, mert nem hiszem, hogy 20 perc folyamatos működés nem lenne elég egy ház felporszívózásához.

BlitzWolf BW-HC1 3

A porszívó könnyű, csak 2.6 kilogrammot nyom, így egy kézzel is simán használható. Az alapos takarításhoz különböző fejeket mellékel a gyártó, de a leghatékonyabb tisztítást itt is, még mindig az a fej jelenti, amely motorikusan megforgatja a benne található apró sörtéket, hogy még a szőnyegünk szálai közül is kitakaríthassuk az oda rakódott szennyeződéseket. Ennek végében apró ledek bújtak meg, hogy az ágy alatt is lássuk, hogy kelne el még egy kis takarítás.

BlitzWolf BW-HC1 1

BlitzWolf BW-HC1 2

Mosható HEPA filterrel rendelkezik, a motorja 300W teljesítményű, amivel elérhető a maximális 22000Pa szívóerő. A BlitzWolf BW-HC3 porszívóhoz rengeteg kiegészítő jár, így nem csak a hosszú teleszkóppal, hanem akár a kisméretű fejjel is használható, hogy az autót is kitakaríthassuk vele. A porszívó európai raktárból érkezik, ennek köszönhetően pár munkanap alatt meg is érkezhet. Az előrendelői akcióban, a kedvezmény kóddal 129$-ba (40000 forintba) kerül.

A BlitzWolf BW-HC3 porszívót itt találod meg

Kupon: BGCZBWHC3

A 25000Pa szívóerőre képes BlitzWolf® BW-HC1 porszívót itt találod meg, szintén európai raktárból

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás