A BlitzWolf BW-DD1 kódnévre hallgató termék egy vezeték nélküli elektromos felmosó, ami új szintre emeli a takarításról alkotott elképzeléseinket. A BW-DD1 forgó, kefe szerű fejet és beépített víztartályt is kapott, hogy a lehető legegyszerűbb módon végezzünk a takarítással.

Két víztartállyal is rendelkezik, a nagyobb adagolja a tiszta vizet a padló felmosásához, a mási tartályba gyűjti a már elhasznált, piszkos vizet. Ennek köszönhetően nem csak a padló lesz szárazabb, de a fej is egy állandó „mosási” fázison megy keresztül.

BlitzWolf BW-DD1 3

BlitzWolf BW-DD1 2

A padlófelmosót természetesen európai raktárból rendelhetjük meg és a mellékelt adapter, amivel a 2200mAh kapacitású akkumulátort feltölthetjük, ez is EU szabványú aljzattal rendelkezik, ahogyan ezt már megszokhattuk a BlitzWolf termékeknél.

BlitzWolf BW-DD1 1

A forgó fej nem egyszerűen felmossa a padló, hanem apró szálainak köszönhetően a letapadt szennyeződéseket is képesek eltávolítani. Az akkumulátorának feltöltésével 35 percen keresztül használható.

A BlitzWolf BW-DD1 akkumulátoros felmosót a Banggood európai (CZ) raktárából itt találod meg

Kupon: BGCZBWD

Az alapos takarításhoz itt van a vezeték nélküli porszívója, ami 25000Pa szívóerőre képes

Kupon: BGPLUHC

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás